fbpx

MELIA SHARM Hotel

MELIA SHARM Hotel

Lokacija: Hotel Melia Sharm se nalazi na obali Crvenog mora u zalivu Montazah Ras Nasrany, na 7 km od međunarodnog aerodroma  i 7 km od popularnog Naama Bay-a.

MELIA SHARM Hotel

Lokacija: Hotel Melia Sharm se nalazi na obali Crvenog mora u zalivu Montazah Ras Nasrany, na 7 km od međunarodnog aerodroma  i 7 km od popularnog Naama Bay-a. Melia Sharm nudi bogatu prvoklasnu uslugu i sadržaj, fascinantni pogled na Tiransko ostrvo ali i privatnu plažu na kojoj se nalazi.

Hotelski sadržaj: Hotel raspolaže sa 468 soba. Sobe su dizajnirane u savršenom skladu moderne arhitekture i funkcionalnosti kreirajući savršenu atmosferu i komfor. Sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT  TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu. Gostima hotela su na raspolaganju 4 restorana od toga 2 a la carte, 5 barova (na plaži, pored bazena, u lobiju, u diskoteci) i mini bus do centra Sharma. U sastavu hotela su  menjačnica, salon lepote, internet centar, ambulanta, servis za pranje i peglanje veša.

otel ima 4 bazena, jedan sa izdvojenim delom za decu, spa i fitnes centar, terene za tenis i odbojku, stoni tenis i bilijar. Gostima su na  raspolaganju mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački centar. O najmlađima brine profesionalni tim animatora, a na raspolaganju im je pored bazena klub i igralište.

Usluga: all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).