fbpx

MARANTON BEACH Hotel

MARANTON BEACH Hotel

U blizini hotela su dve poznate plaže, Dolphin Beach (1km) i Paradise Beach (3km)... Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.) deli zajednički ležaj).

MARANTON BEACH Hotel

Hotel Maranton Beach se nalazi na uslasku u malo mesto Kinira (oko 8 kilometara od Skala Potamije i oko 12 kilometara od jedne od najlepših plaža na ostvu - Golden Beach-a), na oko 50 metara od šljunkovite plaže, okružen zelenilom. U blizini hotela su dve poznate plaže, Dolphin Beach (1km) i Paradise Beach (3km).

Hotel ima recepciju, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, mini market, dečije igralište, TV salu, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), parking...

Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.

Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardne sobe imaju pogled na planinu ili more i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj; IV osoba (dete do 12 g.) deli zajednički ležaj). Promo sobe se razlikuju od standardnih samo po tome što se nalaze u prizemlju i imaju pogled na baštu. Sobe sa krevetima na sprat sa pogledom na more su veličine cca 27 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i kreveti na sprat). Sobe sa krevetima na sprat sa pogledom na planinu su veličine cca 27 kvm i namenjene su za 2-5 osoba (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i kreveti na sprat i pomoćni ležaj).

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion - "švedski sto" (samoposluživanje).