fbpx

MAGIC LIFE JACARANDA Hotel

MAGIC LIFE JACARANDA Hotel

Lokacija: Hotel je smešten na širokoj peščanoj plaži, 3 km od mesta Čolakli, 10 km od Sidea i 65 km od Antalije. Resort zauzima površinu od 130.

MAGIC LIFE JACARANDA Hotel

Lokacija: Hotel je smešten na širokoj peščanoj plaži, 3 km od mesta Čolakli, 10 km od Sidea i 65 km od Antalije. Resort zauzima površinu od 130.000 m2, a sastoji se iz glavne zgrade i bungalova, tako da, u zavisnosti toga gde je smeštena soba, zavisi i udaljenost od plaže.

Sadržaj: Glavni restoran, 7 a la carte restorana, 7 barova (3 snack bara), 6 bazena uključujući bazen sa 5 tobogana i bazen za decu i bebe, 3 dečija kluba u zavisnosti od uzrasta dece od 3 do 16 godina sa različitim edukativnim i zabavnim aktivnostima, dečiji i bife za bebe u glavnom restoranu, tereni za tenis (sa reflektorima), odbojku, fudbal, košarku, aerobik, step aerobik, zumba, joga, pilates, sportovi na vodi, animacija, noćni šou programi 4 puta nedeljno, muzika uživo 3 puta nedeljno, wi-fi u lobiju.

Sobe: Kupatilo (tuš/wc), fen, individualni klima uređaj, sef, mini-bar (bezalkoholna pića po dolasku, ostatak odmora se puni vodom), balkon. 

Usluga: Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, a la carte doručak jednom u toku boravka, ručak, večera, užine u toku dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), coctail hour(18:00-19:00). Jedna od specifičnost i ovog hotela jesu sportovi na vodi koji ulaze u koncept, tj.besplatni su za goste: skijanje na vodi (2x dnevno), surf (jednom dnevno, potrebna licenca), banana (2 puta dnevno), wakeboard (dva puta dnevno), kanu, katamaran (jednom dnevno, potrebna licenca).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Neka uvozna pića, sportovi na vodi van kincepta, Spa&Wellness, a la carte restorani više od jedanput tokom boravka.