fbpx

LUJO HOTEL BODRUM HOTEL

LUJO HOTEL BODRUM HOTEL

Udaljen je 15 km od aerodroma, 20 km od centra Bodruma. Počeo je sa radom 2017. godine, prostire se na površini od 90.000 m2. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži.

LUJO HOTEL BODRUM HOTEL

Lokacija

Udaljen je 15 km od aerodroma, 20 km od centra Bodruma. Počeo je sa radom 2017. godine, prostire se na površini od 90.000 m2. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Bar, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Glavni restoran, 6 a la carte restorana (turski, italijanski, azijski, japanski, riblji-jednom u toku boravka besplatno, steak restoran se plaća), 10 barova, unutrašnji bazen, 4 spoljašnja bazena (jedan je sa morskom vodom), akva park sa 6 tobogana, sala za konferencije, WiFi (besplatno), bioskop.

Smeštaj

U trinaest četvorospratnih blokova je raspoređeno 20 različitih tipova soba. Superior sobe su sa delimičnim i direktnim pogledom na more (max 2+1 osoba, 45 m2), deluxe sobe sa delimičnim i direktnim pogledom na more (max 2+2 osobe, 50 m2), family sobe sa delimičnim i direktnim pogledom na more (max 4 osobe, 60 m2). Sve sobe imaju centralni i li individualni klima uređaj, sef (besplatno), telefon, fen, mini bar (besplatno), WiFi (besplatno), balkon ili terasu. Porodične sobe imaju i play station, dečije bade mantile i papuče i kozmetičke proizvode za decu.

Usluga

 A la carte all inclusive - "sve uključeno". Doručak, ručak, večera, užine, alkoholna i bezalkoholna pića po pravilima hotela.

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uz doplatu:Sve vrste masaža i tretmana, premijum pića, sveže ceđeni sokovi pilates, usluge frizerskog salona, motorni sportovi na vodi, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, plesa i jedrenja, usluge pranja i peglanja veša, usluge dadilje i doktora.

Sport i zabava

Teniski teren, teretana, pikado.

Za najmlađe

Dečiji bazen, dečiji meni u restoranu, dečija diskoteka.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo

LUJO HOTEL BODRUM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje