fbpx

LOCEANICA BEACH RESORT HOTEL

LOCEANICA BEACH RESORT HOTEL

Hotel se nalazi u mestu Çamyuva, na udaljenosti od 8km od centra grada Kemera i 60 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica.godine

LOCEANICA BEACH RESORT HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Çamyuva, na udaljenosti od 8km od centra grada Kemera i 60 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica. Otvoren je 2007.godine,a poslednji put renoviran 2021.godine. Prostire se na površini od 16 500 m2. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.  

Sadržaj

 Restoran, 4 bara( Lobby Bar, Snack Bar, Amphi Bar, Beach Bar), 2 velika otvorena bazena, 1 zatvoreni bazen i 1 bazen za decu, sauna, fitnes centar, hamam, dečiji klub (4-12 godina), dečije igralište, tobogane, mini disko,vaterpolo, odbojka na pesmu, stoni tenis Uz doplatu: masaža, nega kože, SPA tretmani, wi-fi, usluga doktora, usluge pranja i peglanja veša, sportovi na vodi.  

Sobe

Hotelski kompleks raspolaže sa ukupno 362 smeštajne jedinice koje su raspoređene u dve zgrade. Standardna soba u glavnoj zgradi je površine 25-30 m2, Standardna soba u aneks zgradi je površine 20-25 i Porodična soba je površine 35-43 m2. Svaka soba poseduje: balkon, tuš/wc, set za kupanje, klima uređaj, fen za kosu, mini-bar, satelit TV, sef (uz doplatu), wi-fi (uz doplatu).  

Usluga

Ultra All Inclusive - "sve uključeno prema pravilima hotela"  

LOCEANICA BEACH RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LOCEANICA BEACH RESORT HOTEL