fbpx

LINDOS AQUA TERRA HOTEL

LINDOS AQUA TERRA HOTEL

Smešten u samom srcu plaže Vlicha, Lindos Aqua Terra je butik hotel na plaži sa bazenom i barom pored bazena, smešten usred bašte sa maslinama.Drevni grad Lindos je udaljen 3 km od hotela.

LINDOS AQUA TERRA HOTEL

Lokacija

Smešten u samom srcu plaže Vlicha, Lindos Aqua Terra je butik hotel na plaži sa bazenom i barom pored bazena, smešten usred bašte sa maslinama.Drevni grad Lindos je udaljen 3 km od hotela. Dostupan je besplatan parking na licu mesta. Lindos Aqua Terra nudi blizinu svih glavnih atrakcija na ostrvu. Grad Rodos i međunarodni aerodrom Rodos udaljeni su 50 km.

Sadržaj

Sa 39 spavaćih soba, bazenom i verandom pored bazena, restoranom na plaži i živopisnom eko baštom, hotel Lindos Aqua Terra je mesto stvoreno za odmor i udobnost. Rajski pogledi na Egejsko more ili planinski pejzaž koji oduzima dah, zajedno sa odličnim restoranima i predivnom plažom, postavljaju scenu za najneverovatnije dane vašeg leta.

Sobe

Prostrane sobe Lindos Akua Terra kombinuju jedinstven dizajn, jednostavnost i udobnost. Sadržaji uključuju satelitsku televiziju, pribor za pripremu kafe i čaja, bade mantile, papuče, kvalitetne pogodnosti i privatne balkone ili verande.

Usluga

 Noćenja doručak.

LINDOS AQUA TERRA HOTEL