fbpx

LIMAK LIMRA HOTEL

LIMAK LIMRA HOTEL

Hotel se nalazi u oblasti Kiriš, 7 km udaljen od centra Kemera i 70 km od antalijskog aerodroma. Ovaj veliki kompleks sastoji se iz nekoliko zgrada okruženih zelenilom. 

LIMAK LIMRA HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u oblasti Kiriš, 7 km udaljen od centra Kemera i 70 km od antalijskog aerodroma. Ovaj veliki kompleks sastoji se iz nekoliko zgrada okruženih zelenilom. 

Sadržaj

Glavni restoran, 5 a la carte restorana, 3 snack restorana, 9 barova, diskoteka, bioskop, 4 velika otvorena bazena, aqua park sa 5 tobogana, fitness centar, 2 terena za tenis, mini-golf, skvoš, teren za košarku i odbojku na plaži, prodavnice, animacija, zatvoreni bazen, SPA & Wellness centar, bežični internet u lobiju, mini-klub za decu od 4 do 12 godina, Junior klub (preko 12 godina), velika igraonica sa video igrama, stonim fudbalom i vazdušnim hokejom.

Sobe

Hotel ima glavnu zgradu, Arycanda annex zgradu, Fame annex zgradu i Park deo koji se nalazi preko puta glavne zgrade i ukupno 821 sobu. Sobe se razlikuju po površini i kapacitetu, a sve poseduju kupatilo (tuš ili kada/wc), fen, direktan telefon u sobi i u kupatilu, centralni klima uređaj, SAT TV sa 34 kanala i muzičkim kanalima, mini-bar (dnevno se puni vodom, bezalkoholnim pićima i pivom), besplatan sef, garnituru za sedenje, balkon ili terasu.  

Plaža

Ima svoju peščano – šljinkovitu plažu. Na plaži se nalaze suncobrani, peškiri za plažu, dušeci i ležaljke koji se ne naplaćuju, a postoje i kabine za presvlačenje. 

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok od 23.00-03.00h, užine od 12.00 do 17.00h, gozleme od 11.00 do 16.00h, kolači, čaj i kafa u Street café-u od 12.00 do 17.00h i sladoled od 13.00 do 17.00h, pice i paste od 13.00-17.00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela); usluga peglanja (2 komada odeće po osobi), nemotorizovani sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, WI-FI internet.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Flaširana pića, luksuzna uvozna alkoholna pića, sveže ceđeni voćni sokovi, room service, časovi tenisa i oprema za tenis, frizer, doktor, pranje rublja, sportovi na vodi sa upotrebom motora, masaža, piling, bilijar, škola ronjenja, internet korner, video igrice, paviljoni na plaži.  

LIMAK LIMRA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LIMAK LIMRA HOTEL