fbpx

LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY HOTEL

  • NASLOVNA
  • LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY HOTEL

LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY HOTEL

Ovaj hotelski kompleks je renoviran 2014. godine i namenjen je gostima starijim od 16 godina. Prostire se na 87 500 m2 i nalazi se na samoj plaži, u blizini Olu Deniza.

LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY HOTEL


Lokacija

Ovaj hotelski kompleks je renoviran 2014. godine i namenjen je gostima starijim od 16 godina.
Prostire se na 87 500 m2 i nalazi se na samoj plaži, u blizini Olu Deniza. Udaljen je 4 km od zaliva i plaže Plava Laguna i 70 km od aerodroma Dalaman. Od mesta Fetije je udaljen 17 km.
Hotel je deo kompleksa Liberty hotels Lykia sa kojim zauzima ukupnu površinu od 370 000 m2.

Sadržaj

Pored sadržaja koji se nalaze u okviru Sentido Lykia Resort hotela, gosti mogu da koriste i sadržaje Liberty hotels Lykia koji se nalazi u okviru istog kompleksa. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana i 6 barova od kojih su 2 snack. Od dodatnih sadržaja hotel ima wi-fi konekciju u lobby-ju, menjačnicu, servis pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv i frizerski salon.

Sobe

Hotel u svojoj ponudi ima standardne sobe sa pogledom na kopno (24 m2) i delimičnim pogledom na more (29 m2). Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, bademantil, papuče ,TV, telefon, klima uređaj, balkon,ketler,  sef i mini bar.

Plaža

Sopstvena, peščano - šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu besplatni za goste hotela.

Sport i zabava

 Hotel nudi veliki kompleks spoljašnjih bazena. Ljubiteljima aktivnog odmora namenjeni su pilates, zumba, fitnes centar, aerobik, joga, vaterpolo, pikado, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku, teniski tereni, tereni za košarku i fudbal, sportovi na vodi i mini golf. 

Napomena

Hotel je namenjen gostima starijim od 16 godina. 

LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY HOTEL