fbpx

LIBERTY FABAY HOTEL

LIBERTY FABAY HOTEL

Ovaj luksuzni hotel nalazi se 15 km od centra Fetija, udaljen je 40 km od aerodroma u Dalamanu. Hotel je otvoren  2021. godine i zauzima površinu od 50.000 m².

LIBERTY FABAY HOTEL

Lokacija

Ovaj luksuzni hotel nalazi se 15 km od centra Fetija, udaljen je 40 km od aerodroma u Dalamanu. Hotel je otvoren  2021. godine i zauzima površinu od 50.000 m². Sastoji se od osam četvorospratnih blokova i deset dvospratnih vila.

Sadržaj

2 glavna restorana (od kojih jedan samo za odrasle), 2 a la carte restorana (uz doplatu), dečji meni, snack restoran, 9 barova, glavni bazen 1500m², relax bazen samo za odrasle, zatvoreni bazen, aqua park sa 6 tobogana, dečiji bazen, amfiteatar, teretana, animacioni programi, aerobik, diskoteka, tenis, stoni tenis, mini fudbal, kuglanje (uz doplatu), pikado, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu), spa centar, masaža (uz doplatu), salon lepote (uz doplatu), Wi-Fi internet (besplatno), sauna, hamam, parking, mini klub i igralište (4-12 godina).

Sobe

Sve sobe imaju kupatilo, klima uređaj, sef, fen, LED TV, telefon, mini bar(svaki dan dopuna), ketler, Wi-Fi internet, balkon/terasa.
Standard sobe su površine 30m², namenjene su za max 2+1 osobu, imaju pogled na more ili na kopno.
Standard sobe sa direktnim izlaskom na bazen, površine su 34m², nalaze se u prizemlju.
Na 3. i 4. spratu nalaze se sobe sa izlaskom na bazen, kojim su povezane stepenicama, površina je 34m².
Large sobe sa pristupom bazenu preko stepenica, površine 35m², nalaze se na drugom spratu i namenjene su za max 2+2 osobe. Postoje i large sobe sa direktnim izlazom na bazen i nalaze se u prizemlju.
Porodične sobe površine su 43m², namenjene su za 4 osobe, mogu imati pogled na more ili na kopno. U ponudi su i porodične sobe sa direktnim izlazom na bazen ili izlazom na bazen preko stepenica. Sve porodične sobe imaju dve spavaće sobe.
Swimm up vila površine je 150m², namenjena je za 6+1 osobu.

Plaža

Sopstvena peščano-šljunkovita plaža nalazi se ispred hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su  besplatni za goste hotela. Takođe, na plaži postoji deo samo za odrasle, +16 godina.

Usluga

 Ultra all inclusive - po hotelskim pravilima.  

LIBERTY FABAY HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LIBERTY FABAY HOTEL