fbpx

LETOONIA GOLF RESORT Hotel

LETOONIA GOLF RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi 3 km od centra Beleka, u prelepom zelenilu. Zauzima površinu od 75.000 m2, a renoviran je pred sezonu 2015. Sobe u bungalovima imaju individualni klima uređaj.00h do 07.

LETOONIA GOLF RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi 3 km od centra Beleka, u prelepom zelenilu. Zauzima površinu od 75.000 m2, a renoviran je pred sezonu 2015. Od sopstvene 500m dugačke peščane plaže ga deli reka preko koje vodi drveni mostić.

Sadržaj: Hotel u svom sastavu ima recepciju, glavni restoran, 5 a la carte restorana, 5 snack restorana, 10 barova uključujući bar na bazenu i plaži, Spa & Wellness centar - sauna, hamam, jacuzzi, parno kupatilo, unutrašnji bazen, fitnes centar, tretmani lica i tela, masaže, piling, frizer, 6 bazena , dečiji bazen sa toboganima, prodavnice i butike, uslugu pranja veša, kongresni centar, golf, minigolf, 4 teniska terena, pikado, košarku, mini fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, bilijar, Wi Fi internet, dnevnu i večernju animaciju, mini klub za decu od 4-11 godina i tinejdžerski klub od 12-17 godina, mini disko za decu, bioskop za tinejdžere.

Sobe: Hotel poseduje 455 soba koje se nalaze u glavnoj zgradi i bungalovima. Svaka soba sadrži kupatilo, telefon, centralnu klimatizaciju, fen za kosu, SAT LCD TV, minibar, set za čaj i kafu, sef, balkon. Sobe u bungalovima imaju individualni klima uređaj.

Usluga: Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, lokalna alkoholna i bezalkoholna, kao i neka uvozna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), ležaljke i suncobrani na bazenima i plaži, peškiri za plažu, dečiji meni za ručak i večeru, room service od 01.00h do 07.00h, sveže ceđeni sok od pomorandže u toku doručka, sveži sokovi u vitamin baru koji se služe po hotelskim pravilima u određeno vreme, sladoled po hotelskim pravilima i satnicama, mini bar koji se dnevno dopunjuje sa vodom, koka kolom, sokovima, mineralnom vodom i pivom, stolice za bebe, časovi golfa, mini golf, teniski teren, grupni časovi tenisa, aerobik, gimnastika, yoga, meditacija i istezanje, fitnes centar, pikado, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, tobogani, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama i lobiju hotela, dnevna i večernja animacija, mini klub za decu i tinejdžere, mini disko, sauna, hamam, jacuzzi, parno kupatilo, unutrašnji bazen.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restorani, luksuzna alkoholna pića, osvetljenje teniskih terena, teniske loptice i individualni časovi tenisa, motorizovani sportovi na vodi, katamaran, kolica za bebe, doktor na poziv, svi tretmani za lice i telo, masaže, piling, frizer, svi tretmani u okviru SPA centra , usluga pranja veša, telefon.