fbpx

LABRANDA ROYAL MAKADI HOTEL

LABRANDA ROYAL MAKADI HOTEL

Nalazi se u mestu Makadi Bay, oko 35km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma.

LABRANDA ROYAL MAKADI HOTEL


Lokacija

Nalazi se u mestu Makadi Bay, oko 35km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma.

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 505 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, Wi-Fi internet, balkon/terasu. Sobe imaju bočni pogled more, pogled na baštu ili bazen, bungalovi imaju direktan pogled na more. Standardna soba je veličine oko 24m2. Porodične sobe su veličine oko 30m2 i imaju jedan francuski i jedan singl ležaj. Bungalovi su veličine oko 32m2 i smeštaju samo dve odrasle osobe, nalaze se kod plaže i imaju pogled na more.

Plaža

 Hotel se nalazi na svojoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1997. godine, čine ga dve glavne dvospratne zgrade i 10 bungalova, u ponudi ima ukupno 505 smeštajnih jedinica. Preporučuje se svim ljubiteljima podvodnog sveta, a zbog svog bogatog sadržaja predstavlja dobar izbor za porodice sa decom.

Usluga

 Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog i restorana na plaži, hotel u ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Il Rondo (italijanska kuhinja), Taverna Paros (grčka kuhinja), Pequena Habana (kubanska kuhinja), Yum Asian Kitchen & Bar (azihska kuhinja) i Rock & Roll Burger House. U ponudi je i nekoliko barova – Golden Sun Bar, Tropicana Pool Bar, Terrace Bar, Rock Pool Bar.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, nargila, Coco Bar

Za najmlađe

Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.

Napomena

room service, telefon.

LABRANDA ROYAL MAKADI HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LABRANDA ROYAL MAKADI HOTEL