fbpx

KRIZANTEM Hotel

KRIZANTEM Hotel

Lokacija: 30 metara od peščano-šljunkovite plaže do koje vodi podzemni prolaz, 2 km od centra Alanje na istočnoj strani, 120 km od aerodrome Antalija. godine.00-12.00h i od 15.00-17.00-17.

KRIZANTEM Hotel

Lokacija: 30 metara od peščano-šljunkovite plaže do koje vodi podzemni prolaz, 2 km od centra Alanje na istočnoj strani, 120 km od aerodrome Antalija. Sastoji se od tri zgrade, renoviran je 2004. godine.

Sadržaj: Glavni restoran, 4 bara, 3 otvorena bazena za odrasle sa jednim većim toboganom (radi od 10.00-12.00h i od 15.00-17.00h), bazen za decu, mini klub i igralište za decu, sauna, tursko kupatilo, masaža, internet cafe, frizer, prodavnice, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, fitness centar. Peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, dušeci za ležaljke se plaćaju. Promena peškira za plažu se naplaćuje.

Sobe: Klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (samo voda), sef, kupatilo, fen, balkon.

Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ - doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, na beach baru se služe bezalkoholna pića od 10.00-17.30h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, ceđeni sokovi, internet cafe, mini bar (može se napuniti na zahtev gosta uz doplatu), za a la carte restoran potrebna je rezervacija i plaća se dodatno, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi, servis za pranje rublja, frizer, tursko kupatilo, sauna, masaža, đakuzi, sef, internet, telefon, prodavnice, room service.