fbpx

KORALI SKIATOS HOTEL

KORALI SKIATOS HOTEL

Hotel je udaljen od centra grada 10 km i nalazi se u zoni Trulosa. Hotel se nalazi 80 metara od Trulos plaže, jedne od najlepših plaža na ostrva.

KORALI SKIATOS HOTEL

Lokacija

Hotel je udaljen od centra grada 10 km i nalazi se u zoni Trulosa. Hotel se nalazi 80 metara od Trulos plaže, jedne od najlepših plaža na ostrva. U neposrednoj blizi hotela se nalazi autobuska stanica sa koje saobraća redovna autobuska linija do plaže Kukunaries ili centra grada Skijatos. Supermarket je udaljen 100m od hotela, kao i nekoliko kafića i taverni. Idealan je za smeštaj porodica sa decom i bebama (zbog blizine plaže sa prirodnom hladovinom).

Sadržaj

U sklopu hotela se nalazi potpuno renovirana recepcija, lobi bar, resotran i salon. Hotel ima otvoreni bazen za odrasle i jedan bazen za decu i ležaljke i sunconbrane pored bazene, bespatni wi-fi internet na recepciji hotela. Parking se ne naplaćuje gostima hotela. 

Sobe

Superior studio (25m2) – Potpuno renovirani studiji imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, potpuno opremljenu kuhinju, TV LCD, klimu, fen, elektronski sef. Sudiji mogu biti sa razdvojenim krevetima ili francuskim ležajem (180mx200m). Superior studiji su predviđeni za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 deteta ispod 12 godina (treći ležaj je pomoćni). 

Plaža

Nalazi se na 80m od Trulos plaže, jedne od najlepših plaža na ostrvu. Plaža je kompletno organizovana sa svim potrebnim sadržajima (ležaljkama, suncbranima i tavernama). Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju.

Usluga

Noćenje sa doručkom, švedski sto po principu samoposluživanja. 

Napomena

Idealan smeštaj zha porodice sa decom i bebama (zbog blizine plaže sa prirodnim hladom). 

KORALI SKIATOS HOTEL