fbpx

KLUB SATELIT HOTEL

KLUB SATELIT HOTEL

-
nalazi se u centru Zlatibora na samo par stotina metara od pijace i nadomak Obudovice.

KLUB SATELIT HOTEL


Lokacija

nalazi se u centru Zlatibora na samo par stotina metara od pijace i nadomak Obudovice.

Sadržaj

restoran, bar, u okviru objekta nalazi se potpuno renoviran savremeni SPA centar koji vam nudi sve što je potrebno za opuštanje duha i tela na jednom mestu. Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi, soba za masažu) je besplatno za goste hotela.

Sobe

Apartman -VIP 1-Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje ( trosed, dvosed, fotelja ) i dva toaletna stočića.U njemu je TV plazma,DVD i telefon. Apartman poseduje komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). Dva kupatila sa tuš kabinama. Nalazi se na prvom nivou – 5 stepenika od nivoa recepcije . Apartman - VIP 2 -Apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače , plazma tv, dvd,mini bar,telefon. U kupatilu je manja klasična kada. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom da su u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Do njega takodje vodi 8 stepenika. Apartman ne poseduje kuhinju. Gleda na skijalište Obudovica. Apartman - VIP 3 -Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika ( od recepcije do restorana ) + 19 stepenika ( iz restorana do apartmana). Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak , u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv,dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider , sudopera ).Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora.Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8 polukružnih stepenika. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor. A-01 Lux apartman:Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja,pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi {posle VIP-a}. Od nivoa recepcije do apartmana ima 8 stepenika.U dnevnom boravaku se nalazi dvosed ( ne razvlači se ),fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,toaletni stočic,kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima) .U spavaćoj sobi je jedan bračni ležaj,dok je drugi na galeriji + trosed na razvlacenje. U kupatilu je tuš kabina. Na galeriji nema prozora.Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika. A-02 Lux apartman:Apartman Vip 2 ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem.Jedna soba je na prvom nivou , druga u nivou ispod (suteren). Do tog nivoa vodi 11 polukružnih stepenica.U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom. Kao i svi drugi apartmani ima TV i mini bar.

A-06 Lux apartman:U dnevnom boravaku se nalazi trosed koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera,mikrotalasna).U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Apartman okrenut ka ulici iznad hotela. Kupatilo bez prozora, tuš kabina. A-07 Lux apartman:Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica. U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,toaletni stočić dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj,a u kupatilu tuš kabina. A-10 Lux apartman:Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar,telefon. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u kupatilu je tuš kabina. Gleda na baštu ispred hotela. A-11 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači , fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera,mikrotalasna).U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Pod kosinom je spavaća soba. Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor. A-13 Lux apartman:U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači , dvosed(ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon ,dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U dnevnom boravku balkonska vrata ( sa terasom ), u sobi manji prozor. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine. Sobe standard 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom. * Promo room – odnosi se na sobe u potkrovlju br. 14, 15, 16. 

Smeštaj

smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

Usluga

doručak samoposluživanje (ukoliko ima više od 20 gostiju) / večera se servira prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete.