fbpx

KAYA PALAZZO GOLF RESORT Hotel

  • NASLOVNA
  • KAYA PALAZZO GOLF RESORT Hotel

KAYA PALAZZO GOLF RESORT Hotel

Hotel se nalazi u regiji Kadriye u Beleku, udaljenost od aerodroma u Antaliji 27 km. Hotel udaljen oko 200 m od privatne plaže.   

KAYA PALAZZO GOLF RESORT Hotel


Lokacija

Hotel se nalazi u regiji Kadriye u Beleku, udaljenost od aerodroma u Antaliji 27 km. Hotel udaljen oko 200 m od privatne plaže.   

Sadržaj

Glavni restoran, 5 a la carte restorana (uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka moguće besplatno korišćenje određenih a la carte restorana), 7 barova, noćni klub, fitnes centar, poslastičarnica, teniski tereni, zatvoreni i kompleks otvorenih bazena, ukupno 7 tobogana, sauna, tursko kupatilo, relax deo, mini klub i junior klub za decu od 4 – 16 godina.  

Sobe

U totalu hotel poseduje 645 soba, a od toga u glavnoj zgradi su smeštene 493 sobe, garden blok ima 139 soba i 13 vila. Sve sobe u glavnoj zgradi imaju pogled na more ili delimičan pogled na more.
 Superior garden je osnovni tip sobe kvadrature 35m2 koji se nalazi u garden blokovima, spavaća soba sa garniturom za sedenje, TWC, balkon, minibar, wi-fi, digitalni sef koji se nalazi u sobi, telefon, fen za kosu, bademantili, LED TV, ketler. Superior soba se nalazi u glavnoj zgradi kvadrature 39m2 sa delimičnim pogledom na more, spavaća soba, TWC, garnitura za sedenje, terasa ili balkon, minibar, wi-fi, digitalni sef koji se nalazi u sobi, telefon, fen za kosu, bademantili, LED TV, ketler.
Superior swim up je iste kvadrature i opremljenosti, s tim što gleda na bazen i ima direktan pristup zajedničlom bazenu. Pored ovih tipova smeštaja u hotelu možete pronaći superior sobe za osobe sa invaliditetom, superior swim up sobe, garden suite, suite sea view, swim up suite, duplex family suite, duplex swim up suite, palazzo suite sea view, villa verona, villa venice, villa ducale.  

Usluga

All inclusive koncept samoposluživanje po hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera (tematske večera, sva poća se služe gostima za stolom), noćna večera, poslastičarnica gde se mogu konzumirati sladoledi i slatke/slane užine, barovi gde se mogu konzumirati alkoholna i bezalkolholna pića uključujući i neka premium pića. Mini bar se puni dnevno vodom, vinom, pivom i bezalkoholnim pićima, a na dan dolaska i čokolada, krekeri, čips i haribo bobmonice.    

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu : Golf Club bar, game room, rentiranje automobila, doktor, čišćenje i peglanje garderobe, ogranizacije događaja, paviljoni, butici, frizer, sportovi na vodi, privatni časovi tenisa o golfa, osvetljenje teniskih terena, masaže i najrazličitiji tretmani. 

Napomena

Luksuzan hotel otvoren 2013. godine sa modernim sobama i odličnom uslugom. Preporuka za sve tipove putnika.     

KAYA PALAZZO GOLF RESORT Hotel

Aranžman
Period & Trajanje