fbpx

KARAFELAS APARTHOTEL

KARAFELAS APARTHOTEL

B
Hotel sa studijima, ima centralnu lokaciju u mirnom delu glavnog grada Skijatosa. Hotel, iako smešten u gradu, udaljen je samo 400m od dugačke i poznate plaže Megali Amos. 

KARAFELAS APARTHOTEL

Lokacija

Hotel sa studijima, ima centralnu lokaciju u mirnom delu glavnog grada Skijatosa. Moderna građevina, odličnog arhitektonskog rešenja, uklopljenog u karakterstični ambijent ovog mediteranskog, koloritnog i kosmopolitskog grada. Udaljena je samo 100m od centra mesta sa živopisnom promenadom sa brojnim restoranima i tavernama, brojnim prodavnicama i mestima za zabavu. Hotel, iako smešten u gradu, udaljen je samo 400m od dugačke i poznate plaže Megali Amos. Neposredno do hotela je i bus stanica odlično organizovanog lokalnog saobraćaja, odakle se može otići do bilo koje poznate plaže na 14km dugačkoj obali Skijatosa. Pored hotela se nalaze supermarketi i raznovrsne prodavnice. Objekat preporučujemo parovima koji vole da posle dana provedenog na plaži, veče provedu u vrevi živopisnog glavnog grada Skijatosa. Sadržaj

Hotel ima bar, sopstveni vrt u atrijumu hotela sa negovanom travom i mediteranskim rastinjem, wi-fi internet – dostupan na recepciji.

Sobe

Studio 02: prostrana soba sa dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima, balkon za sedenje i obedovanje.
Studio 03: prostrana soba sa jednim širokim (francuskim) ležajem i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima, balkon za sedenje i obedovanje.

Smeštaj

Klima – uključena u cenu. Vila ima besplatan wi-fi internet.

Usluga

Najam.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima i wi-fi internet.

KARAFELAS APARTHOTEL

Aranžman
Period & Trajanje