fbpx

KAHYA HOTEL Hotel

KAHYA HOTEL Hotel

*Lokacija: * 50 metara od peščane plaže Kleopatra (prelazi se ulica), 1 km od centra Alanje, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2003. i 2006. Preporuka za sve tipove gostiju.

KAHYA HOTEL Hotel

*Lokacija: * 50 metara od peščane plaže Kleopatra (prelazi se ulica), 1 km od centra Alanje, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2003. i 2006. godine, a sastoji se iz dva bloka od kojih svaki ima po 85 soba.

Sadržaj: Restoran, a la carte resoran, dva bara, otvoren bazen i dečiji bazen, animacija, dečije igralište, mini klub,mali aqua park, Wi-Fi na recepciji besplatno, pikado, stoni tenis, bilijar, fitness centar, sportovi na vodi. Peškiri za plažu mogu da se iznajme uz doplatu - 1 eur po osobi i danu.

*Sobe: * Klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (cca 10 eur nedeljno), mini bar uz doplatu, kupatilo, fen, balkon. Sobe u A bloku imaju delimični pogled more.

Usluga :** All inclusive - sve uključeno - doručak, kasni doručak, ručak, kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelski pravilima (samoposluživanje - izbor više jela) od 10:00 do ponoći.

Usluge i aktivosti uz doplatu: Uvozna pića, sva pića posle ponoći, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, tursko kupatilo, masaža, bilijar, usluge frizera i lekara, sef, ležaljke, suncobrani i pića na plaži.

Napomena: Hotel se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Preko puta je najlepša plaža u Alanji a stari grad na oko 10 minuta lagane šetnje. Preporuka za sve tipove gostiju.