fbpx

JIVA BEACH RESORT HOTEL

JIVA BEACH RESORT HOTEL

Nalazi se u naselju Čališ,  na plaži od sitnog šljunka, oko 5 km od centra Fetija. Od aerodroma u Dalamanu je udaljen oko 50 km. godine a renoviran 2023.

JIVA BEACH RESORT HOTEL


Lokacija

Nalazi se u naselju Čališ,  na plaži od sitnog šljunka, oko 5 km od centra Fetija. Od aerodroma u Dalamanu je udaljen oko 50 km.
Izgrađen je 2012. godine a renoviran 2023.  godine ( glavni restoran, bar, pojedine sobe).

Sadržaj

Glavni restoran, 4 bara,  bazen, bazen sa sa tri tobogana, bazen rezervisan za sobe koje imaju direktan izlaz na njega i unutrašnji relax bazen, mini klub za decu, mini SPA centar, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, mini fudbal, fitness.

Sobe

Klima uređaj,Wi-Fi, balkon, LED TV, sef, fen, mini bar (na dan dolaska: 1,5l vode i dve flašice mineralne vode besplatno, obnova mini bara i druga pića se plaćaju).

Plaža

Hotel od plaže deli neprometna ulica, plaža je od sitnog šljunka. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri su besplatni za goste hotela.
Bar na plaži besplatan.

Usluga

All inclusive - “sve uključeno“ - doručak, kasni doručak, ručak, večera i noćni obrok u glavnom restoranu, užine, čaj, kafa i kolači, sezonsko voće u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

U cenu aranžmana nije uključeno

Ceđeni voćni sokovi, uvozna pića, nargile, čuvanje dece, frizer, lekar, pranje veša, masaža, piling, SPA terapije, sportovi na vodi, room service..

JIVA BEACH RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
JIVA BEACH RESORT HOTEL