fbpx

JAZ TAMERINA HOTEL

JAZ TAMERINA HOTEL

Jaz Tamerina hotel koji se nalazi u Almaza Bay-u, osvaja svojom savremenom arhitekturom, a smeštaj se nalazi na samo 500 metara od prelepe peščane plaže.

JAZ TAMERINA HOTEL

Lokacija

Jaz Tamerina hotel koji se nalazi u Almaza Bay-u, osvaja svojom savremenom arhitekturom, a smeštaj se nalazi na samo 500 metara od prelepe peščane plaže. Od aerodroma Marsa Matruh organizujemo direktan transfer do našeg hotela, a koji je udaljen svega 37 km. 

Dok boravite u Jaz Tamerina hotelu, možete besplatno koristiti ležaljke, suncobrane i peškire na prelepoj plaži hotela Jaz Oriental. Osveženje je nadohvat ruke zahvaljujući beach baru hotela koji vam nudi raznovrsna pića i osveženja.

Postoji mogućnost organizovanja prevoza do plaže pomoću malih golf kola. Tako ćete se lako i brzo prebaciti od hotela do obale, uživajući u čarima mora i peska.

Sobe

Superior sobe mogu imati bračni ili dva singl ležaja. Sve sobe imaju pogled na bazen.

 

Porodične sobe mogu imati pogled na bazen ili na baštu. Vrlo su komforne za porodice sa dvoje dece. Pored kreveta koji se nalazi u spavaćoj sobi, postoje i 2 sofe u drugoj prostoriji koja je odvojena vratima. 

Smeštaj

Jaz Tamerina hotel obuhvata 191 smeštaju jedinicu. U okviru ponude naše turističke agencije Ponte nalaze se superior sobe veličine oko 34m², kao i porodične sobe veličine 42m². U dogovoru sa hotelom možete dobiti i dečiji krevetac. 

U sklopu svake sobe postoje toalet, terasa ili balkon, a od uređaja: klima uređaj, pegla i daska za peglanje, TV, fen, sef, telefon, mini bar. 

Plaža

Jaz Tamerina hotel u Almaza Bay-u ima sopstvenu peščanu plažu, koja predstavlja jednu od najlepših plaža ove regije. Do nje se može stići za 5-7 minuta tj. 500m hoda ili korišćenjem hotelskog golf automobila. 

Opšti podaci

Hotel Jaz Tamerina se prostire na 23.000m² u mestu Mersa Matruh. 

Usluga

All inclusive -"sve uključeno" prema pravilima hotela. 

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Masaže i tretmani lica i tela, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, oprema za sportove na vodi.

Hrana i piće

Hotel Jaz Tamerina pored glavnog restorana ima još dva dodatna, nekoliko barova (Lobby Bar, Roof Bar, Pool Bar) u okviru kompleksa. U blizini hotela postoje mnogi restorani raznovrsne kuhinje različitih krajeva sveta.

Ostali sadržaji

Započnite veče uživajući u uzbudljivom muzičkom nastupu našeg Jaz Tamerina hotela. Naši muzičari će vam pružiti mogućnost da slušate različite žanrove.

Za naše najmlađe goste, pripremili smo zabavne i kreativne animacije. 

Ako vam zatreba medicinska pomoć tokom boravka, naša ljubazna medicinska ekipa vam je na raspolaganju kako biste se osećali bezbedno i sigurno. 

Takođe, imamo bežični internet (wi-fi) dostupan u celom hotelu. 

Usluga pranja i peglanja veša je takođe deo naših pogodnosti. Možete se opustiti znajući da postoji briga o vašoj garderobi tokom odmora.

U okolini hotela postoje različiti lokalni butici, tržni centri i prodavnice gde možete obaviti kupovinu i proširiti svoju kolekciju uspomena.

Sport i zabava

U okviru Jaz Tamerina hotela nalaze se 2 bazena, jedan za odrasle i jedan za decu. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za sportove na vodi, kao što su skijanje na vodi i surfovanje. Uz doplatu su vam na raspolaganju i teniski teren, stoni tenis, teren za fudbal, košarku i odbojku na plaži, fitness centar sa teretanom. 

 

Za najmlađe postoji dečiji klub u čijem sklopu se nalazi igralište. Takođe su organizovane i animacije u okviru samog hotela Jaz Tamerina. 

Za najmlađe

U okviru hotela se nalazi dečiji klub, dečiji bazen, igralište i animacije.

Spa & wellness

Fitness centar sa teretanom, masaže lica i tela. Teretana i spa centar su besplatni svim danima od 15h do 19h. Masaze i tretmani se naplacuju u svakom periodu dana.

JAZ TAMERINA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
JAZ TAMERINA HOTEL