fbpx

INSULA RESORT & SPA Hotel

INSULA RESORT & SPA Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Konakli, 13 km od Alanje, 110 km od aerodroma u Antaliji, na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležajke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela

INSULA RESORT & SPA Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Konakli, 13 km od Alanje, 110 km od aerodroma u Antaliji, na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležajke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran (korišćenje jednom u toku boravka), dečiji meni, 3 bara, 2 bazena, dečiji bazen, aqua park sa 3 tobogana, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi, vaterpolo, mini klub za decu, mini disko, animacija, Wellness & Spa centar.

Sobe: 197 standardnih i 95 porodičnih soba; sve poseduju kupatilo, fen, telefon, SAT TV, individualni klima uređaj, mini bar (voda je besplatna), sef, balkon, bežični internet.

Usluga: Ultra all inclusive - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, masaže, sokovi od sveže ceđenog voća, room service.