fbpx

IBEROTEL PALM GARDEN Hotel

IBEROTEL PALM GARDEN Hotel

Lokacija: Hotel je lociran 12 km od Manavgata, 17 km od Sidea i oko 70 km od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, ležaljke, suncobrani i duseci se ne plaćaju.700 m²...

IBEROTEL PALM GARDEN Hotel

Lokacija: Hotel je lociran 12 km od Manavgata, 17 km od Sidea i oko 70 km od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, ležaljke, suncobrani i duseci se ne plaćaju.

Sadržaj: Zauzima površinu od 83.700 m². Sarži bazene, tobogane,2 terena za tenis, mini-golf, streljana, košarka, odbojka na pesku, stoni tenis, aerobik, vaterpolo, pikado, stoni tenis, boćanje, bilijar, časovi surfovanja, surfovanje (uz priloženu licencu), Wi-Fi,SPA (saune, hamam), animacija, internet kafe. Sadrži nekoliko barova, a pored glavnog restorana sadrži i 2 a la cart restorana (turski i italijanski) - 1x za vreme boravka, uz rezervaciju u napred.

Sadržaj za decu: Bazeni za decu, bazen za bebe, tobogani, aqua park, "Svet avanture" (3-12 godina), deciji klub, program za tinejdžere (13-16 godina), dečiji meni, dečiji bife.

Sobe: Hotel raspolaže sa 363 sobe. Standard sobe (21 m²), comfort sobe (24 m²), porodične sobe (38 m²) i junior suit (28 m²), neke od soba su za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe sadrže balkon, popločan pod, kupatilo, fen, satelit, klima uređaj, TV, telefon, mini-bar (voda i sok), sef, Wi-Fi. Porodične sobe su dve prostorije povezane vratima i iste su opremljenosti kao standardne sobe, osim što je u kupatilu kada.

Usluga: Ultra all inclusive - "sve uključeno" - obroci i užine po rasporedu hotela (po principu samoposluživanja), dijetalna hrana, popodnevni kafa/čaj i kolači, sladoled za vreme ručka i večere, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića, tenis (bez osvetljenja), mini-golf, streljana, košarka, odbojka na pesku, stoni tenis, aerobik, vaterpolo, pikado, stoni tenis, boćanje, bilijar, Wi-Fi, mini-bar, sefSPA (saune, hamam), animacija sportovi na vodi bez motora...

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sve vrste masaža i tretmana, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, osvetljenje teniskih terena, motorizovani sportovi na vodi, časovi surfovanja, surfovanje, internet kafe, drugi odlazak u a la cart restoran, babysitter, room service, rent a car, doktor.