fbpx

IBEROTEL MAKADI BEACH HOTEL

IBEROTEL MAKADI BEACH HOTEL

 Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada, Egipat, nalazi se u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade.

IBEROTEL MAKADI BEACH HOTEL


Lokacija

 Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada, Egipat, nalazi se u naselju Madinat Makadi, zalivu Makadi Bay-u, na oko 32 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Hotel je blizu Makadi suka, gde van hotela možete istražiti Makadi i uživati u izboru brojnih restorana, barova i prodavnica. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km.

Sadržaj

Hotel Iberotel Makadi Beach ima 2 otvorena bazena, Spa centar (masaža, sauna, đakuzi, razni tretmani), fitnes, joga, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, 4 restorana (Elsayadia Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, Terracina A La Carte Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, Beach A La Carte Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, Arabesque La Carte Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom),4 bara, teniski teren, mini klub za decu, igralište za decu, aerobik, animaciju,razni sportovi na vodi itd. Hotel Iberotel Makadi Beach 5* se nalazi na peščanoj plaži. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Smeštaj

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Usluga

 All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.
U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena

 Makadi Aqua Park supplement je obavezan. Ulaznica za odraslu osobu kosta 35 eur, a za decu do 12 godina 25 eur za ceo boravak. Upotreba aqua parka je neogranicena i podraumeva i uzine u okviru aqua parka.

IBEROTEL MAKADI BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
IBEROTEL MAKADI BEACH HOTEL