fbpx

HOTEL BEST WESTERN PLUS VEGA 4* - MOSKVA / HOTEL MOSKVA 4* - ST. PETERBURG Hotel

  • NASLOVNA
  • HOTEL BEST WESTERN PLUS VEGA 4* - MOSKVA / HOTEL MOSKVA 4* - ST. PETERBURG Hotel

HOTEL BEST WESTERN PLUS VEGA 4* - MOSKVA / HOTEL MOSKVA 4* - ST. PETERBURG Hotel

Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4* Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, danas u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela.

HOTEL BEST WESTERN PLUS VEGA 4* - MOSKVA / HOTEL MOSKVA 4* - ST. PETERBURG Hotel

Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4* Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, danas u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, trzni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama voznja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pesacenjem bukvalno 25 min), sto je vazno za slobodno vreme. U ovom hotelu sve vise odsedaju nasi poslovni ljudi, jer je cena povoljna, a uslovi odlicni, 2012. godine hotel je potpuno renoviran. Doručak švedski sto. ///

Sankt Peterburg, Hotel Moskva 4 Hotel se nalazi u centru grada, na kraju Nevskog prospekta, na obali Neve. Ulaz u stanicu metroa se nalazi u zgradi hotela, što daje mogucnost da se bez mnogo napora i gubljenja vremena stigne do glavnih znamenitosti grada. Hotel je kompletno renoviran 2007. godine, a od 2008. je dobio kategoriju 4. U sadržaju hotela je nekoliko restorana: pivni, restoran sa gruzijskom kuhinjom, bar “Panorama” sa predivnim pogledom na istorijski centar grada i Nevu. U holu hotela je pozorišna kasa, što daje mogucnost kupovine ulaznica za koncertni i pozorišni program St.Peterburga. Hotel ima 825 soba, koje su opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, sefom, Wi Fi internetom. Dorucak švedski sto.