fbpx

HM GRAN FIESTA HOTEL

HM GRAN FIESTA HOTEL

Hotel se nalazi u zalivu Plaja de Palme, na prvoj liniji do plaže. U blizini hotela su poznati Akvarijum, kao i brojni restorani i barovi.

HM GRAN FIESTA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u zalivu Plaja de Palme, na prvoj liniji do plaže. U blizini hotela su poznati Akvarijum, kao i brojni restorani i barovi. Aerodrom je udaljen oko 5 km, a od grada Palma je na 11 km udaljenosti.

Sadržaj

Od sadržaja, gostima su na raspolaganju 3 bazena, prostrana terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, mali zatvoren bazen sa đakuzijem, sauna, internet kutak u lobiju (uz doplatu), WIFI, sala za sastanke, snek bar, pansionski restoran. Na krovu hotela nalazi se zona za opuštanje sa bazenom, ležaljkama i barom sa laganom muzikom. Predivan pogled na ceo zaliv pruža se sa krova hotela.

Sobe

Hotel u svom sastavu poseduju 241 sobu sa direktnim ili delimičnim pogledom na more. Sve sobe su sa kupatilom, fenom, telefonom, terasom, TV-om, klima uređajem, mini-barom,frižiderom i sefom (uz doplatu). Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Plaža

Preko puta peščane plaže, prelazi se ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Usluga

polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje).

Spa & wellness

Unutrašnji bazen i jacuzzi, sauna.

HM GRAN FIESTA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
HM GRAN FIESTA HOTEL