fbpx

HISTRION HOTEL

HISTRION HOTEL

Hotel Histrion je porodični hotel koji se nalazi na samoj obali mora i renoviran je za letnju sezonu 2020. Zgrada hotela Histrion je ovalnog oblika, a u sredini je mala marina.

HISTRION HOTEL

Lokacija

Hotel Histrion je porodični hotel koji se nalazi na samoj obali mora i renoviran je za letnju sezonu 2020. Nalazi se na pola puta između mesta Portorož i Piran, sa kojima ga povezuju šetalište i biciklistička staza. Zgrada hotela Histrion je ovalnog oblika, a u sredini je mala marina. Ispred ulaza u hotel je manji gradski trg sa starom crkvom, koji deli hotel Histrion od hotela Vile Park 3*.

Sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel Histrion ima a la carte restoran i tavernu, kao i bar na plaži. Za goste hotela obezbeđen je parking.

Sobe

Hotel histrion ima ukupno 276 soba, sve sobe su renovirane i svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon sa direktnim pogledom na more ili pogledom na lagunu.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju wellness centar Laguna, dok je hotel Histrion direktno povezan sa vodenim parkom Laguna Bernardin koji je kompletno renoviran 2020. god. Bazenski kompleks sa grejanom morskom vodom prostire se na 2400 m² i sastoji se iz dela koji je namenjen za relaksaciju i uživanje i dela koji je namenjem zabavi. Tokom leta vodeni park je povezan sa plažom preko terase. Najmlađim gostima na raspolaganju je igralište i dečiji klub na plaži. Agencija Odeon World Travel izdvaja hotel Histrion kao odličan izbor na destinaciji Portorož.

HISTRION HOTEL