fbpx

HILTON DUBAI THE WALK Hotel

HILTON DUBAI THE WALK Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na jednoj od najpoznatijih promenada sveta, čuvenom The Walk šetalištu. Aerodrom je od hotela udaljen oko 45 minuta vožnje. Na plaži se nalazi i bar.

HILTON DUBAI THE WALK Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na jednoj od najpoznatijih promenada sveta, čuvenom The Walk šetalištu. Lociran je u Dubai Marini, u blizini je brojnih restorana, prodavnica svetskih brendova, tržnih centara. Aerodrom je od hotela udaljen oko 45 minuta vožnje.

Plaža: Od privatnog dela Jumeriah plaže deli ga hotel Hilton Dubai Jumeriah. Na plaži se nalazi i bar.

Hotelski sadržaj: Bazen, fitnes centar, saunu, privatni deo plaže, mogućnosti za odbojku na plaži i sportove na vodi (uz doplatu), glavni restoran, lobi bar, bar „Sky Lounge“, Thai Bistro bar, vinski bar „Grape escape“, bar na plaži, suvenirnica, menjačnica, usluge konsijerža, Wi-Fi internet konekcija.

Sobe: Sve smeštajne jedinice imaju: klima uređaj, toaletni pribor, bademantil i papuče, LCD TV, dasku za peglanje i peglu, pribor za spremanje kafe ili čaja, telefon, fen za kosu, Wi-Fi internet konekciju. Sobe tipa studio sa pogledom na kopno ili more veličine su 49 m2 i većina ima balkon. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.