fbpx

HILTON DUBAI JUMERIAH BEACH HOTEL

  • NASLOVNA
  • HILTON DUBAI JUMERIAH BEACH HOTEL

HILTON DUBAI JUMERIAH BEACH HOTEL

Hotel se nalazi na Jumeriah plaži i u najpopularnijem delu grada, na samom šetalištu The Walk, Jumeirah Beach Residence. Ima privatni deo plaže. Od aerodroma je udaljen oko 40 minuta vožnje.

HILTON DUBAI JUMERIAH BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na Jumeriah plaži i u najpopularnijem delu grada, na samom šetalištu The Walk, Jumeirah Beach Residence. U neposrednoj blizini je Dubai Marina, brojne prodavnice, tržni centri i drugi sadržaji namenjeni turistima i odmoru. Na par minuta hoda od hotela je i stanica tramvaja (Jumeirah Beach Residence Tram station) koji funkcioniše u ovom delu grada a na 10 min hoda udaljen je od metro stanice Dubai Marina pored tržnog centra Marina Mall. Ima privatni deo plaže. Od aerodroma je udaljen oko 40 minuta vožnje.

Sadržaj

Bazen u uredjenom hotelskom vrtu, fitnes centar, saunu, privatni deo plaže, mogućnosti za odbojku na plaži i sportove na vodi (uz doplatu), glavni restoran, lobi bar, bar „Sky“ sa spektakularnim pogledom, irski bar i resotran, bar na plaži, suvenirnica, menjačnica, usluge konsijerža, Wi-Fi internet konekcija.

Sobe

Deluxe sobe sa pogledom na šetalište ili more (uz doplatu) namenjene su za smeštaj dve do tri osobe i sve imaju: klima uređaj, toaletni pribor, bademantil i papuče, LCD TV, dasku za peglanje i peglu, pribor za spremanje kafe ili čaja, telefon, fen za kosu, Wi-Fi internet konekcija. Neke sobe imaju balkone, a neke ne. Provedite odmor u raskošnim sobama sa prozorima od poda do plafona a postoje i sobe sa pogledom na najveći panoramski točak na svetu - Ain Dubai (cena na upit).

Hrana i piće

Trenutno je aktivna promocija usluge polupansiona po ceni noćenja sa doručkom. 

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

HILTON DUBAI JUMERIAH BEACH HOTEL