fbpx

HILTON DUBAI AL HABTOOR CITY Hotel

  • NASLOVNA
  • HILTON DUBAI AL HABTOOR CITY Hotel

HILTON DUBAI AL HABTOOR CITY Hotel

Objekat Hilton Dubai Al Habtoor City se nalazi u četvrti Šeik Zajed Roud u Dubaiju, pored Vodenog kanala i na 2,5 km od Burdž Kalife. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om.

HILTON DUBAI AL HABTOOR CITY Hotel

Objekat Hilton Dubai Al Habtoor City se nalazi u četvrti Šeik Zajed Roud u Dubaiju, pored Vodenog kanala i na 2,5 km od Burdž Kalife. U ponudi ima terasu i bazen na otvorenom koji radi tokom cele godine. Hotel je direktno povezan sa teatrom na vodi La Perle by Dragone, prvim stalnim programom u ovoj regiji, inspirisanim duhom Dubaija.

Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om. Pojedine smeštajne jedinice su povezane, a neke imaju prostor za sedenje u kome se možete opustiti nakon napornog dana. U sobama je na raspolaganju i aparat za kafu. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa kadom, bideom i besplatnim toaletnim priborom.

Ponuda objekta uključuje recepciju koja radi non-stop, poslovni centar, frizerski salon i besplatan dečiji klub. Hotel poseduje spa centar i saunu, a gosti mogu da uživaju uz piće u baru.

Gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i besplatan privatni parking u okviru objekta.

Fontana Dubai se nalazi na 2,6 km od objekta Hilton Dubai Al Habtoor City, tržni centar Galleria je udaljen 2,7 km, dok je Džamija Al Faruv Omar Bin Al Katab udaljena 5,6 km. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen 13 km. Hotel nudi besplatnu uslugu organizovanog prevoza autobusom do raznih plaža i tržnog centra Dubai Mall.