fbpx

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA HOTEL

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA HOTEL

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel je smešten na svojoj, 170 m dugačkoj peščanoj plaži, 22 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma, na severnom delu bodrumskog poluostrva.000 m2.

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA HOTEL

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel je smešten na svojoj, 170 m dugačkoj peščanoj plaži, 22 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma, na severnom delu bodrumskog poluostrva. Resort zauzima površinu od 400.000 m2.

Sadržaj: Glavni restoran, 4 a la carte restorana (1 gosti mogu da koriste besplatno za 7 boravka), 6 barova, 3 otvorena bazena za odrasle, 2 za decu, aqua park, 2 zatvorena bazena od kojih je jedan sa morskom vodom, igralište za decu, mini klub, dnevna i večernja animacija, kao i veliki broj sportskih aktivnosti.

Sobe: Ukupno 494 sobe su raspoređene u glavnoj, anex zgradi i vilama. Osnovni tip je guest room površine cca 39 m2 i poseduju kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon, centralni klima uređaj, SAT TV, mini bar (dnevno bezalkoholna pića i pivo), sef, set za čaj i kafu, opremu za peglanje.

Usluga: Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, užine tokom dana u 3 snack restorana, večera, ponoćna supa, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), wi-fi u lobiju (besplatno 24h).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Neka uvozna pića, osvetljenje teniskog terena, bilijar, sportovi na vodi, parno kupatilo, masaže i tretmani, internet cafe.