fbpx

HELEA BEACH FAMILY RESORT HOTEL

HELEA BEACH FAMILY RESORT HOTEL

Porodični deo kompleksa Ella Rizort, hotel Helea je potpuno renoviran i svoja vrata otvara krajem juna 2022.

HELEA BEACH FAMILY RESORT HOTEL

Lokacija

Porodični deo kompleksa Ella Rizort, hotel Helea je potpuno renoviran i svoja vrata otvara krajem juna 2022. Luksuzan hotel pored peščano šljunkovite plaže u Kalitei, 5 km južno od grada Rodosa i 20 km od aerodroma.

Sadržaj

Recepcija, glavni restoran, 2 a la carte i restoran na plaži, 4 bara, noćni klub, 6 bazena (od kojih 4 sa morskom vodom), veliki tobogan, unutrašnji bazen, animacija, razni prateći sadržaji.

Sobe

590 smeštajnih jedinica. U okviru soba: kupatilo, klima uređaj, fen za kosu, sat tv sa muzičkim kanalima, telefon, frižider (mini bar na zahtev / uz doplatu), sef (uz doplatu) i terasa ili balkon. Premium sobe su u glavnoj zgradi. Porodične sobe su sa kliznim vratima između.

Usluga

Premium all inclusive.

Sport i zabava

2 terena za tenis, stoni tenis, fitnes centar, mini golf, fudbal, vaterpolo, odbojka na pesku, TV i DVD sala, igraonica sa video igrama, bridž, kartaške igre, dnevna i večernja animacija, pikado, bilijar, sauna, đakuzi, parno kupatilo. Na plaži su zastupljeni sportovi na vodi uz doplatu. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Za najmlađe

Bazen, mini klub, igraonica, igralište, animacija, dečiji restoran, čuvanje dece (na zahtev i uz doplatu).

HELEA BEACH FAMILY RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
HELEA BEACH FAMILY RESORT HOTEL