fbpx

HAWAII PALM RESORT Hotel

HAWAII PALM RESORT Hotel

Lokacija: Resort se prostire na 28 000m2, na privatnoj peščanoj plaži i uređenom šetalištu Memša.  Sobe: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i dva krila  a ima 462 sobe. Ishrana:.

HAWAII PALM RESORT Hotel

Lokacija: Resort se prostire na 28 000m2, na privatnoj peščanoj plaži i uređenom šetalištu Memša. Udaljen je 6 km od aerodroma u Hurgadi i 8 km od starog centra Hurgade, Sakale, u blizini hotela Steigenberger Al Dau Beach, Hard Rock Caféa i poznate diskoteka Little Buddha. 
Sobe: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i dva krila  a ima 462 sobe. Svaka soba ima kupatilo (kada/tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: U sklopu hotela su glavni restoran, restoran na plaži „Le Snake“, restoran Mak Donald, italijanski restoran, orijentalni restoran i sisha bar, azijski restoran, cafe Bonanza, 4 bara (u lobiju, pored bazena, na plaži i bar Island na pontonu), diskoteka, salon lepote i internet centar.
Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju spoljašnji bazeni, dečiji bazen, teretana, sportovi na vodi, odbojka i mini fudbal na plaži, stoni tenis, bilijar, spa centar u okviru koga su đakuzi, sauna, parno kupatilo i fitnes. Za najmlađe je predviđen dečji bazen, igralište i dečji klub.  Za zabavu i rekreaciju svih gostiju brine animatorski tim.

Ishrana:."sve uključeno" (samoposluživanje, izbor više jela).