fbpx

HABAKUK HOTEL

HABAKUK HOTEL

Hotel Habakuk nalazi se u podnožju Mariborskog Pohorja na svega 100 m od ski staze i 50 m od gondole.

HABAKUK HOTEL


Lokacija

Hotel Habakuk nalazi se u podnožju Mariborskog Pohorja na svega 100 m od ski staze i 50 m od gondole. Autobuska stanica nalazi se omah ispod stanice gondole sa koje na svakih 15 minuta polazi autobus kojim se stiže do centra Maribora.

Sadržaj

Glavni restoran, dva a la carte restorana, kao i kafe poslastičarnica.

Sobe

 U sastavu hotela su standardne i superior sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, mini bar, sef i klima uređaj. Sve superior sobe imaju terasu, za razliku od standardnih soba od kojih samo jedan deo ima.

Usluga

Polupansion.

Spa & wellness

WELLNESS I SPA CENTAR u sastavu hotela HABAKUK ima unutrašnje i spoljašnje bazene koji se prostiru na površini od 740 m². Gostima je na raspolaganju veliki unutrašnji bazen sa vodom temperature 33° C sa nekoliko whirpool-a gde je voda temperature 35°C, zatim veliki spoljašnji bazen koji se koristi u letnjem periodu, sa pogledom na Maribor i obronke Pohorja, kao i manji spoljašnji bazen koji se koristi i u zimskom periodu. U sastavu wellness centra nalaze se dve vrste finske saune, infracrvena sauna i parno kupatilo. Za rekreaciju namenjen je fitnes centar kao i teren za skvoš. U okviru wellness centra nalazi se i PRVI BABOR SIGNATURE SPA centar u Regiji - u prijatnoj atmosferi saznaćete o raznolikosti luksuznih tretmana, tretmana lica i tela sa inovativnim rešenjima za negu vaše kože, pružajući pozitivne rezultate. Pod Pohorje je doneto vrhunsko iskustvo zdravlja, koja omogućava gostima da iskuse luksuzni svet BABORA - pionira u negi kože, koja oličava suštinu luksuza, opuštanja i transformacije. Terme Maribor su zastupnik poznate kozmetičke kuće Babor, tako da pored tretmana preparatima ove vrhunske kozmetičke linije gosti mogu i da kupe različite proizvode Babor kozmetike.