fbpx

GRAND YAZICI MARMARIS PALACE HOTEL

  • NASLOVNA
  • GRAND YAZICI MARMARIS PALACE HOTEL

GRAND YAZICI MARMARIS PALACE HOTEL

Hotel prelepog ambijenta,  okružen borovom šumom,  udaljen je 6 km od Marmarisa, a  2 km od Içmelera i povezan je do oba mesta šetalištem uz more.

GRAND YAZICI MARMARIS PALACE HOTEL

Lokacija

Hotel prelepog ambijenta,  okružen borovom šumom,  udaljen je 6 km od Marmarisa, a  2 km od Içmelera i povezan je do oba mesta šetalištem uz more. Od aerodroma u Dalamanu je udaljen 90 km a od bodrumskog aerodroma 135 km.

Sadržaj

Hotel sadrži: glavni restoran, a la carte restorane (turski, italijanski, riblji), barove, otvoreni bazen, bazen za relaksaciju, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, spa centar, diskoteka, masaže, frizer, bazen za decu, mini klub, sladoled za decu u mini clubu, animacija, klizanje na ledu, bilijar, pikado, mini golf, stoni tenis, tenis, mini fudbal, košarka, odbojka, sportovi na vodi.                                                                                                                      

Sobe

Hotel ukupno ima 459 soba. U glavnoj zgradi ima standardne i porodične sobe. U bungalowima ima takođe standardne i porodične sobe. Svaka soba poseduje:  klima uređaj, SAT TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen, balkon.                                                                                                                       

Plaža

Hotel se nalazi na samoj plaži koja je okružena zelenilom sa dosta prirodnog hlada koja poseduje platformu nasutu peskom.
Voda je pri obali plitka, a gosti hotela mogu koristiti merdevine pri ulasku u vodu. 
Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Karakteristike

Hotel se sastoji od glavne zgrade i 26 blokova, ima 459 soba, 189 u glavnoj zgradi, 270 u bungalovima. Sagrađen je 1992. godine a renoviran 2019.

Usluga

All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela). 

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: strana pića, room servis, sportovi na vodi, usluga doktora. 

GRAND YAZICI MARMARIS PALACE HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE HOTEL