fbpx

GRAND VIKING Hotel

GRAND VIKING Hotel

Lokacija: Hotel Grand Viking je udaljen 600 m od centra Kemera i 60 km od antalijskog aerodroma. Hotelska plaža je udaljena 1.

GRAND VIKING Hotel

Lokacija: Hotel Grand Viking je udaljen 600 m od centra Kemera i 60 km od antalijskog aerodroma. Hotelska plaža je udaljena 1.100 m od hotela, do nje se može stići laganom šetnjom ukoliko ste ljubitelj iste ili hotelskim shuttle servisom koji se ne plaća. Ležaljke i suncobrani na plaži se ne plaćaju, dok se hrana i piće dodatno doplaćuju.

Sadržaj: Hotel ima glavni restoran, Lobby bar, Pool bar, Turkish House (turska kuća gde se služe turske poslastice), 2 bazena, otvoren i zatvoren, tobogan, dečiji klub, tursko kupatilo, fitness centar, stoni tenis, pikado, wi-fi u lobiju i oko bazena.

Sobe: Kupatilo (tuš ili kada/wc), fen za kosu, direktna telefonska linija, TV, klima uređaj, mini bar (plaća se).

Usluga: All Inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, pauza za čaj, gozleme (turske palačinke) 2 puta dnevno, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva pića i hrana na plaži, uvozna, flaširana i premium pića, peškiri za plažu, sef (na recepciji), sladoled, sportovi na vodi.