fbpx

GRAND MEMORIES VARADERO Hotel

  • NASLOVNA
  • GRAND MEMORIES VARADERO Hotel

GRAND MEMORIES VARADERO Hotel

Lokacija: Grand Memories Varadero nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži i ima izuzetnu lokaciju, oko 40 km od aerodroma Varadero, 145 km od Havane i oko 15 km od centra Varadera.

GRAND MEMORIES VARADERO Hotel

Lokacija: Grand Memories Varadero nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži i ima izuzetnu lokaciju, oko 40 km od aerodroma Varadero, 145 km od Havane i oko 15 km od centra Varadera. Sobe: Smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, fenom, telefonom, centralnim klima uređajem, mini barom, aparatom za kafu, satelitskom TV, sefom u sobi, peglom i daskom za peglanje, a većina ima balkon ili terasu.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: 2 bazena, dečji bazen, ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena i na plaži, 2 teniska terena, sportski teren, jedrenje na dasci, katamaran, jedrenje, stoni tenis, odbojka, gimnastika, teretana, spa i fitnes centar, dečji klub i igralište za decu, dnevni program za odrasle i za decu uzrasta od 4 do 12 godina, večerinja zabava i živa muzika, diskoteka. Pored toga, zahtevnija klijentela može iskoristiti prostor samo za odrasle, bliže plaži, koji pruža personalizovanu uslugu. Hotel ima glavni restoran sa ponudom „švedski sto“, a drugi restorani nude a la carte uslugu za večeru (azijski, riblji, kreolski, italijanski meni). Hotel poseduje nekoliko barova, kafeterija i snack bar.