fbpx

GRAND HOTEL PRIMUS Hotel

GRAND HOTEL PRIMUS Hotel

Lokacija: U neposrednoj blizini najstarijeg slovenačkog grada Ptuja, nalazi se jedan od najmlađih termalnih kompleksa u Sloveniji.200 m² vodenih površina sa brojnim atrakcijama.

GRAND HOTEL PRIMUS Hotel

Lokacija: U neposrednoj blizini najstarijeg slovenačkog grada Ptuja, nalazi se jedan od najmlađih termalnih kompleksa u Sloveniji. Hotel nosi ime slavnog rimskog vojskovođe Marka Antonija Primusa, a atmosfera bogate rimske prošlosti je prisutna u celom hotelu. Termalni park ovog kompleksa, udaljen 50 m od hotela, prostire se na 4.200 m² vodenih površina sa brojnim atrakcijama. Na raspolaganju je dvanaest bazena sa talasima, toboganima, hidro masažama i whirlpool-ovima, a posebna atrakcija je “lazy river”. Termalni Park je poznat po najvećem toboganu u Sloveniji. Za opuštanje su na raspolaganju saune, masaže, parafinske obloge i različite terapije.

Hotelska ponuda: recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, noćni klub, konferencijske dvorane, prodavnica sa suvenirima, fitnes, garaža. Hotel je u potpunosti klimatizovan. U rimskom stilu opremljen je Valens Augusta Wellness, koji se sastoji od tri dela, i to od Imperiuma dobrog raspoloženja na 700 m2, termalnih kupki i sauna Flavia na 400 m2 i bazenskog dela Vespasianus sa 500 m2 vodenih površina.

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, internet, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, bademantil i peškiri za kupanje. Većina soba ima balkon.