fbpx

GEVORA HOTEL

GEVORA HOTEL

Hotel Gevora nosi titulu najvišeg hotela na svetu!Smešten je na ulici Sheikh Zayed Road u području trgovačkog centra grada. Plaža Kite i La Mer udaljeni su samo 11 km.

GEVORA HOTEL

Lokacija

Hotel Gevora nosi titulu najvišeg hotela na svetu!
Smešten je na ulici Sheikh Zayed Road u području trgovačkog centra grada. U blizini metro stanice idealan je za goste koji traže jednostavan i praktičan put do glavnih atrakcija. Udaljen je 5 minuta vožnje  od World Trade Centra i 10-ak minuta vožnje od trgovačkog centra Dubai, Burj Khalife i fontane. Plaža Kite i La Mer udaljeni su samo 11 km. Međunarodni aerodrom Dubai udaljen je 15 minuta vožnje.

Sobe

Hotel raspolaže sa 528 soba, od delux soba do prostranih dvosobnih apartmana sa svim sadržajima koji odgovaraju potrebama modernog putnika, bilo za posao ili odmor. Besplatan WiFi dostupan je u cijelom hotelu.

Hrana i piće

U 5 restorana nudi se raznolik ambijent i kuhinja. Gevora Kitchen je smešten u ležernoj atmosferi, restoran koji radi celi dan u kojem se od doručka do večere poslužuju internacionalne i domaće delicije. Level Twelve, fini restoran koji je inspirisan mediteranskim ukusima, gde šef kuhinje daje bliskoistočni šmek nekim klasičnim jelima. Smešten na glavnoj palubi pored bazena, bar pored bazena nudi osvježavajuća pića i zdrave grickalice koji će pratiti vaš dan na bazenu. Smešten na krovu hotela, restoran Highest View nudi izuzetan panoramski pogled na celi grad.

Ostali sadržaji

Glavna paluba bazena nudi bazen pune veličine, dječji bazen za najmlađe i jacuzzi za vrhunsko opuštanje. Hotel Gevora nudi dvije teretane za žene i muškarce odvojeno. Svaka teretana je u potpunosti opremljena najsavremenijom opremom za fitnes. Takođe na 12. spratu, Poslovni centar nudi sveobuhvatan objekat koji će zadovoljiti sve vaše poslovne zahteve. Poslovni centar nudi brzi pristup internetu, sekretarske usluge, kurirske usluge, fotokopiranje, štampanje i skeniranje i privatnu salu za sastanke. Zbog godišnjeg održavanja bazen neće biti u funkciji od 20.03.-20.04.2023. godine.

Napomena

Cene za grupni polazak 28.04. kalkulisane su na grupnoj tarifi. Nakon popune mesta cena ce biti na upit uz doplatu za razliku u ceni za individualnu tarifu avio karte.
Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

GEVORA HOTEL