fbpx

FORTINA Hotel

FORTINA Hotel

Lokacija: Smešten je takoreći u centru Slieme, tačno preko puta zidina Valate. Hotel se nalazi se na 600 metara od pristaništa za trajekte i preko puta autobuske stanice u Slimi.

FORTINA Hotel

Lokacija: Smešten je takoreći u centru Slieme, tačno preko puta zidina Valate. Hotel se nalazi se na 600 metara od pristaništa za trajekte i preko puta autobuske stanice u Slimi. Hotel se preporucuje parovima i porodicama, takođe i mladima i svim onima koji žele da uživaju u bogatom wellness saržaju.

Sadržaj: Hotel ima 4 otvorena i zatvoreni bazen. Tu su i brojni barovi i restorani, u kojima se služe jela raznih kuhinja, od tajlandske do italijanske. U okviru hotela Fortina na raspolaganju vam je besplatna teretana

Sobe: Hotel poseduje 200 soba koje gledaju na vrt ili Sredozemno more. Sve su klimatizovane, većina ima balkon. Sve sobe imaju TV, sef i kupatilo sa fenom za kosu.

Sport i zabava: sauna, fitness centar, solarijum, spa i wellness centar, masaža, hidrosamažna kada, tursko/parno kupatilo, ronjenje, zatvoreni bazen, otvoreni bazen.

Usluga: Polupansion -švedski sto.