fbpx

FONTANA HOTEL

FONTANA HOTEL

PRODUŽI LETO 01.09.-31.10.2023. 2 NOĆI / 3 DANA

FONTANA HOTEL

PRODUŽI LETO 01.09.-31.10.2023. 2 NOĆI / 3 DANA

Lokacija

Hotel Fontana nalazi se u Vrnjačkoj Banji, nadomak Vrnjačke reke, prelepog Vrnjačkog parka i Promenade.Okolina hotela Fontana pogodna je za vožnju bicikala, koje možete iznajmiti u samom hotelu. U blizini hotela Fontana nalaze se Vrnjačka reka i Most ljubavi.

Opšti podaci

Smeštajne kapacitete hotela Fontana čini 175 soba i 37 apartmana, od kojih je deo prilagođen i osobama sa posebnim potrebama. Gostima su na raspolaganju i restoran, kafe i lobi bar, zatim konferencijska i sala za venčanja. Moderno opremljen Wellness & Spa centar “Fontana” predstavlja mesto za beg od svakodnevnice, oazu mira i uživanja u opuštajućem okruženju. Sadržaji Wellness & Spa centra “Fontana” u kombinaciji sa profesionalnim I ljubaznim osobljem, garantuju jedinstveno iskustvo. Uživajte u zatvorenim bazenima sa temperaturom vode do 32⁰C, ruskoj, finskoj i bio sauni, slanoj sobi, tušu doživljaja i ostalim sadržajima. 

Ostali sadržaji

Obnovite Vašu životnu energiju i popravite opšte stanje organizma koristeći neki od programa masaža. Gostima Wellness & Spa centra “Fontana”, na raspolaganju su 3 zatvorena bazena sa oligomineralnom vodom: dečiji, plivački i hidromasažni sa temperaturom do 32⁰C. U aqua zoni nalazi se i jacuzzi za sve goste koji žele opuštanje uz malo više privatnosti. Tretman koji zamenjuje boravak na moru, haloterapija u slanoj sobi, jedan je od najpopularnijih sadržaja našeg Wellness centra. U prostoriji temperature do 25⁰C, vazduh je obogaćen najfinijim česticama kamene soli, što u velikoj meri pozitivno utiče na respiratorni sistem. Finska sauna je prostorija sa temperaturom i do 100 stepeni i niskom vlažnošću vazduha, svega 10-15%, pa je zbog toga zovu još i “suva sauna”. Boravak u njoj oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i stresa. Poboljšava se cirkulacija, tako da koža dobija zdraviji sjaj, bolji tonus i elastičnost. Bio sauna predstavlja prijatnu kombinaciju finske i parne saune gde se temperatura kreće od 50-60 ⁰C uz vlažnost vazduha između 35-50%. Boravak u njoj deluje opuštajuće na mišiće i ima pozitivan uticaj na respiratorne organe. Drvo nordijske omorike, visoka temperatura i brži efekat znojenja, glavne su karakteristike Infracrvene saune. Infracrveno zračenje podstiče lučenje endorfina (hormona sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa, opušta i oslobađa od nervno-emocionalne napetosti. Tursko kupatilo – hamam je mesto gde je relaksacija glavni cilj. Opuštajući ambijent, prijatni mirisi I visoka vlažnost doprineće kompletnoj psiho-fizičkoj relaksaciji. Upotreba turskog kupatila preporučuje se radi poboljšanja opšteg mentalnog i fizičkog zdravlja. Zbog toga što je stopa vlažnosti oko 100%, toplota u turskom kupatilu se podnosi lakše nego u sauni. Tepidarijumi ili tople klupe smešteni u relax zoni, radi kompletne relaksacije, zagrevaju se do temperature od 37 ⁰C. Na taj način telo odaje onoliko toplote koliko i prima, uz minimalno korišćenje energije. Preporučuje se osobama svih starosnih dobi. Kombinacijom zvučnih i svetlosnih efekata uz prijatan tretman kapljicama vode, tuševi doživljaja pozitivno utiču na migrene i napetost u čitavom telu. Masaža ne predstavlja luksuz, to je put ka srećnijem i zdravijem životu. Priuštite sebi neki od programa masaža uz primenu kvalitetne francuske kozmetike PHYT’s I Dr RIMPLER.

U cenu aranžmana je uključeno

* Smeštaj sa uslugom polupansiona u odabranoj smeštajnoj jedinici
* Ulaznice za ZOO vrt Vrnjci
* 2 relax masaže u trajanju od 20 min
* Osveženje u relax centru
* Poklon hotela boca vinaKorišćenje Wellness i spa centra
* Korišćenje fitness centra hotela
* Besplatna igraonica za decu ( kreativne radionice za decu do 7 godina)
* Besplatan hotelski parking