fbpx

FLAMBOYAN / CARIBE HOTEL

FLAMBOYAN / CARIBE HOTEL

Kompleks Flamboyan-Caribe 4* je smešten u dve odvojene zgrade iste kategorije sa zajedničkom recepcijom. Ove dve zgrade deli mala bašta a recepcija i restoran su u višoj zgradi (Flamboyan).

FLAMBOYAN / CARIBE HOTEL


Lokacija

Kompleks Flamboyan-Caribe 4* je smešten u dve odvojene zgrade iste kategorije sa zajedničkom recepcijom. Ove dve zgrade deli mala bašta a recepcija i restoran su u višoj zgradi (Flamboyan). Lociran je na samom kraju Magalufa i 5 minuta hoda od mesta Palmanova koje je malo mirnije mesto i idealno za večernju šetnju. Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, iznad Magaluf zaliva u blizini nekoliko tematskih parkova.

Sadržaj

Hotel poseduje recepciju, bazen sa terasom za sunčanje i predivnim pogledom na zaliv Magalufa, restoran, bar, snek bar, turistički desk, menjačnica, rent a car, ostava za prtljag, lift, banket sala, spa centar, masaža, fitnes, sauna, (uz doplatu), prevoz do i od aerodroma, WI-FI. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Sobe

Hotel poseduje 205 moderno opremljenih soba. Sve sobe iz naše ponude imaju pogled na more. Standardne sobe poseduju kupatilo, fen, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef (uz doplatu), WiFI uz doplatu, balkon. Mogućnost iznajmljivanja frižidera (uz doplatu). Sve standardne sobe su kvadrature od 22 do 25 m².

Plaža

Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, iznad Magaluf zaliva.

Usluga

Polupansion (doručak i večera) koji se služi na bazi švedskog stola, samoposluživanje. 

FLAMBOYAN / CARIBE HOTEL