fbpx

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION Hotel

 • NASLOVNA
 • FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION Hotel

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION Hotel

Lokacija: Hotel Falkensteiner Club Funimation se nalazi na visini od 1.600 metara na čistom vazduhu bez alergena, na samom skijalištu Sadržaji: 2. DOPLATE: boravisna taksa u iznosu od 2

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION Hotel

Lokacija: Hotel Falkensteiner Club Funimation se nalazi na visini od 1.600 metara na čistom vazduhu bez alergena, na samom skijalištu

Sadržaji: 2.000 m² veliki Acquapura SPA wellness i vodeni svet (zatvoreni i otvoreni gejani bazen, panoramska soba za opuštanje, područje saune sa finskom saunom, parnim kupatilom, saunom sa lekovitim biljem, whirlpool bazenom, kanalom sa hladnom vodom, Kneipp bazenom, sobom za opuštanje i sauna lounge (područje za odrasle), Falky land dečji svet za decu od 3 godina na 1.000 m²: igranoica, svet avantura, dečji bioskop, pozoriste, poseban deo za bebe (igraonica i deo u kojemu najmlađi gosti mogu slobodno puzati) Falky Acqua World: dečji bazen, ogromni tobogan,bazen za brčkanje i spa centar za decu Oprema za bebe (molimo pre dolaska najaviti): grejač za flasice, presvlacilica, kanta za pelene, kadica za bebu. Uz kauciju: Babyphone, nosiljka, kolica Animacija za tinejdžere i program od 12-16 godina (samo u glavnoj sezoni)

Sobe:

1/2 Comfort, 19 m2, za 2 odrasle osobe, tuš/WC, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, neke sobe imaju balkon ili terasu.

1/2+2 Family room Comfort, 27 m2, za 2 odrasle + 2 dece, soba sa bracnim ležajem, odvojen deo za spavanje sa krevetima na sprat za decu, tuš/WC, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, balkon ili terasa (min. 2 odraslih + 1 dete)

1/2+2 Family room Superior, 27 m2, za 2 odrasle + 2 dece, soba sa bracnim ležajem, odvojen deo za spavanje sa krevetima na srat ili kaučem na razvlačenje za decu, tuš/WC, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, balkon ili terasa

1/2+3 Family room Deluxe, 40 m2, za 2 odrasle + 3 dece, 3 sobe na 2 etaže, dnevna soba s kaučem za razvlačenje, spavaća soba sa bracnim ležajem, spavaća soba sa 2 odvojena kreveta, tuš/WC, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, balkon.

1/2+2 Family suite Comfort, 32 m2, za 2 odrasle + 2 dece, spavaća soba, spavaći prostor sa krevetima na sprat za decu (kabina) odvojena kliznim vratima od dnevnog prostora, tuš/WC, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, balkon.

1/2+2 Family suite Superior, 38m2, za 2 odrasle + 2 dece, spavaća soba sa bracnim ležajem, dnevni prostor, spavaći prostor sa krevetima na sprat za decu (kabina), tuš/WC, kupatilo, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, balkon.

1/2+2 Family suite Deluxe, 70m2, za 2 odrasle + 2 dece iznad 6 god., spavaća soba sa bracnim ležajem, dnevni prostor, spavaći prostor sa duplim ležajem, tuš/WC, kupatilo sa kadom, fen za kosu, sat TV, telefon, sef, balkon.

DOPLATE:

 • boravisna taksa u iznosu od 2.60 eur dnevno po osobi za starije od 17 god - placanje na licu mesta
 • obavezna doplata za novogodisnju veceru 80 eur po osobi za starije do 15 god - placanje u agenciji

CENA UKLJUCUJE:

 • smestaj na bazi punog pansiona plus - dorucak, rucak, vecera, pice uz veceru (voda, pivo, vino, sokovi)
 • pice dobrodoslice
 • koriscenje ACQUAPURA Spa centra
 • cuvanje dece uzrasta 3-12 godina
 • opremu za bebe
 • wifi

CENA NE UKLJUCUJE:

 • SKIPASS - kupovina na licu mesta
 • medjunarodno putno SKI osiguranje - mogucnost kupovine u agenciji
 • individualne troskove putnika

NAJAM SKI OPREME

Ukoliko se odlučite da ove sezone posetite Austriju, omogućili smo za vas najam ski opreme i popust do 50% na redovne cene!

 1. posetite link našeg partnera Skiset
 2. izaberite opremu po vasoj zelji
 3. rezervacije i uplatu mozete izvrisiti od kuce, polako i bez zurbe
 4. opremu preuzmite na licu mesta
 5. ukoliko iz nekog razloga niste u mogucnosti da rezervaciju uradite sami, nazovite nas i rado cemo vam pomoći
Na kraju vam preostaje samo da uživate!