fbpx

ELITE CITY RESORT Hotel

ELITE CITY RESORT Hotel

Lokacija: Ovaj šarmantan i moderan hotel se nalazi na oko 3 km od centra Kalamate. Plaža, do koje vodi podzemni prolaz, se nalazi preko puta ulice. Sastoji se od glavne zgrade i bungalova.

ELITE CITY RESORT Hotel

Lokacija: Ovaj šarmantan i moderan hotel se nalazi na oko 3 km od centra Kalamate. Plaža, do koje vodi podzemni prolaz, se nalazi preko puta ulice. Sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Ležaljke i suncobrani na plaži, kao i peškiri za plažu, su besplatni za goste hotela.

Sadržaj: Recepcija, glavni restoran, 2 a la carte restorana, najveći bazen u Kalamati, lobi bar, bar na plaži, bar pored bazena sa velikom, moderno uređenom terasom, mini klub, igralište za decu, teren za tenis i košarku, soba za masažu, frizer, pedikir, manikir. Wi-fi je besplatan u celom hotelu.

Sobe: Kupatilo (tuš ili kada/wc), fen za kosu, klima uređaj (u glavnoj zgradi centralni sa individualnim podešavanjem; u bungalovima split), SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno). Bugalovi su opremljeni identično kao sibe i glavnoj zgradi, s tim što su veće površine, a postoje i mezoneti.

Usluga: Polupansion.