fbpx

DUJA DİDİM HOTEL

DUJA DİDİM HOTEL

Hotel se nalazi na 86 km od aerodroma u Bodrumu, dok je od centra Didima udaljen 7 km. Zauzima površinu od 32.000m². Poslednje renoviranje izvršeno je 2016. godine.

DUJA DİDİM HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na 86 km od aerodroma u Bodrumu, dok je od centra Didima udaljen 7 km. Zauzima površinu od 32.000m². Poslednje renoviranje izvršeno je 2016. godine. Hotel poseduje dve glavne zgrade (jedna ima pet, druga sedam spratova), dva bungalova i pet zasebnih blokova.

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji i italijanski – jednom tokom boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju), snack bar, poslastičarnica, 4 bara, “Sturbucks coffee”, Wi-Fi internet, 8 spoljašnjih bazena (od kojih je jedan dečiji), 6 vodenih tobogana, tursko kupatilo i sauna (besplatno), fitness centar (besplatno), stoni tenis, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, animacioni programi, konferenkcijska sala, “DujaMoji” dečiji mini klub (4-12 godina), dečije igralište, mini disko. Usluge uz doplatu: masaže i tretnmani u Spa centru, motorizovani sportovi na vodi, suvenirnice, room service, usluga pranja i peglanja veša, frizer, usluge lekara.

Sobe

Hotel ukupno broji 454 sobe i sve poseduju: kupatilo sa tušem, fen, sef (besplatno), LCD TV, mini bar (dopunjava se svakodnevno), Wi-Fi internet (besplatno), centralni klima uređaj, telefon, ketler, balkon ili terasu.
Standard sobe u glavnoj zgradi površine su 28-32m², mogu bit isa pogledom na more ili pogledom na kopno, namenjene su za max 3 osobe. 5 soba sa pogledom na more namenjene su za osobe sa posebnim potrebama.
Village standard sobe površine su 28-32m² i mogu imati pogled na more ili na kopno. Namenjene su za max 3 osobe.
Village Suite sobe površine su 45m², imaju dve prostorije i sve su sa pogledom na vrt. Namenjene su za max 4 osobe.
Village Family sobe površine su 32-35m², imaju dve prostorije i pogled na vrt. Namenjene su za max 4 osobe.
Village Kids sobe površine su 32-35m², imaju dve prostorije, u jednoj je francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat. Namenjene su za max 2+2. Imaju pogled na vrt.

Plaža

Plaža je delom peščano-šljunkovita, delom pontonska. Ležaljke suncobrani i peškiri besplatni su za goste hotela. Pored hotela nalazi se i uređena javna plaza koju gosti hotela mogu koristiti.

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ 

DUJA DİDİM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DUJA DİDİM HOTEL