fbpx

DUJA BODRUM HOTEL

DUJA BODRUM HOTEL

hotel Duja Bodrum se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, 10km od grada Bodruma i 23 km od aerodroma u Milasu, Bodrum. Do grada se lako može stići taksijem.000m² I ima ukupno 469 soba.

DUJA BODRUM HOTEL


Lokacija

hotel Duja Bodrum se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, 10km od grada Bodruma i 23 km od aerodroma u Milasu, Bodrum. Do grada se lako može stići taksijem. Hotel se prostire na površini od 87.000m² I ima ukupno 469 soba.

Sadržaj

glavni restoran, pet a la carte restorana, snek restoran, nekoliko improvizovanih punktova za hranu kao i nekoliko barova u okviru hotelskog kompleksa, otvoreni bazen za odrasle i decu, SPA centa, za najmlađe: kids club, mini disko, raznovrsne dnevne aktivnosti, stolica za hranjenje beba, poseban deo za pripremanje hrane za decu. 

Sobe

klima uređaj, LCD TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon u kupatilu, prostor za odlaganje prtljaga, balkon/terasu. Sobe imaju pogled na baštu, bazen ili more. 

Usluga

Usluga: ultra all inclusive – „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima

U cenu aranžmana nije uključeno

tretmani u spa centru, room service, usluge pranja veša, sveže cedjeni sokovi, osvetljenje na teniskom terenu, kengur za bebudoktor, vodeni sportovi i ronjenje.

DUJA BODRUM HOTEL