fbpx

DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA Hotel

  • NASLOVNA
  • DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA Hotel

DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA Hotel

Lokacija: Odmaralište Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa nalazi se na ostrvu Mahe, na obali mesta Anse Forbans. Pojedine sobe nude hidromasažnu kadu sa pogledom na okean.

DOUBLETREE BY HILTON SEYCHELLES ALLAMANDA RESORT & SPA Hotel

Lokacija: Odmaralište Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa nalazi se na ostrvu Mahe, na obali mesta Anse Forbans.Međunarodni aerodrom Pointe Larue je udaljen 20 minuta vožnje.

Sobe: Svetle, moderno uređene sobe imaju balkon i prostor za sedenje, flat-screen TV, aparat za kafu i mini-bar. Pojedine sobe nude hidromasažnu kadu sa pogledom na okean.

Sadržaj: Odmaralište poseduje blistavi infiniti bazen sa pogledom na okean i privatnu plažu. U restoranu Les Palms se služe originalna jela koja obuhvataju sveže plodove mora i kreolske specijalitete na bazi švedskog stola. Gosti bara Oceanview mogu uživati u raznovrsnim koktelima i živopisnom pogledu. Posluga u sobi je na raspolaganju na zahtev. Gosti se mogu opustiti u spa centru odmarališta Allamanda koji nudi razne vrste tretmana. Fitnes centar je takođe dostupan. Aktivnosti obuhvataju ribolov i gnjuranje uz doplatu.