fbpx

DOUBLE TREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND HOTEL

  • NASLOVNA
  • DOUBLE TREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND HOTEL

DOUBLE TREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND HOTEL

Na privatnoj je plaži sa belim peskom dugom 594 metra. Od aerodroma u Dubaiju udaljen je oko 60 minuta vožnje. Za boravak od minimum 5 noćenja cena je sa obračunatim povratnim transferima

DOUBLE TREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND HOTEL

Lokacija

Rizort i spa centar DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island nalazi se na ostrvu Marjan, u emiratu Ras Al Khaimah, u blizini mnogobrojnih prodavnica i zabavnih sadržaja i Al Hamra tržnog centra. Na privatnoj je plaži sa belim peskom dugom 594 metra. Od aerodroma u Dubaiju udaljen je oko 60 minuta vožnje. 
Za boravak od minimum 5 noćenja cena je sa obračunatim povratnim transferima. Cene za manji broj noćenja su na upit!

Sobe

Sve sobe poseduju flat-screen TV, mini-bar, električno kuvalo za vodu i prostor za sedenje. Pojedine sobe imaju kauč na razvlačenje. Kupatila su opremljena tušem, kadom i besplatnim toaletnim priborom. Besplatan WiFi dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Usluga

Cena je na bazi noćenja sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion, sve uključeno.

Hrana i piće

Gostim mogu uživati u obedovanju u okviru objekta, gde je na raspolaganju 13 restorana i barova, uključujući restoran sa uslugom tokom celog dana, 4 specijalizovana restorana, bar na krovu, barove i salon pored bazena, kao i noćni klub.

Ostali sadržaji

Rizort takođe nudi fitnes centar i 7 bazena sa sistemom za kontrolu temperature i unutrašnji bazen samo za dame kao i 2 dečija bazena. Za opuštanje vam je na raspolaganju spa centar sa 7 soba za tretmane, saunom i hidromasažnom kadom.

Sport i zabava

Objekat obuhvata dečije igralište na otvorenom i nedavno renovirani dečiji klub sa posebnim prostorom za igru, koji je namenjen starijoj deci. Na raspolaganju je i akva park Pirate Boat sa mnogo vodenih tobogana u kojima može uživati čitava porodica. Rizort poseduje najveći tarzan brod na celom Bliskom istoku, koji obuhvata 2 trampoline, 2 visoke daske za skakanje, od kojih je najviša visoka 4,3 metra, zatim vodeni tobogan i veliki kanap za ljuljanje, koji će biti privlačan za sve one koji žele da istraže ovo vrhunsko igralište na vodi. 

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice.

DOUBLE TREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND HOTEL