fbpx

DIZALYA PALM GARDEN HOTEL

DIZALYA PALM GARDEN HOTEL

Nalazi se u regiji Konakli, oko 12 km od centra Alanje, 2 km od centra regije Konakli i oko 120 km od aerodroma u Antaliji. 

DIZALYA PALM GARDEN HOTEL

Lokacija

Nalazi se u regiji Konakli, oko 12 km od centra Alanje, 2 km od centra regije Konakli i oko 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m od hotela (između hotela i plaže se nalazi još jedan hotel). 

Sadržaj

Glavni restoran, 2 a la carte restorana (mediteranski i otomanski), loby bar (10:00-02:00), pool bar (10:00-24:00), beach bar (10:00-18:00), snack bar (12:00-16:00), poslastičarnica (11:00-18:00) otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, bazen sa 3 tobogana, mali aqua park za bebe i malu decu, odbojka na pesku, sportovi na vodi, animacija tokom dana, sportska takimičenja, večernji zabavni programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, stoni tenis, fitness, tursko kupatilo, sauna, teniski teren.

Sobe

Standardne sobe su površine 22m² i poseduju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (dnevno se puni), sef (besplatno), LCD SAT TV, balkon ili terasu. Wi-Fi je besplatan u svim zajedničkim prostorijama i u sobama.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 250 smeštajnih jedinica. 

Plaža

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m od hotela (između hotela i plaže se nalazi još jedan hotel). Hotelska plaža je očišćenja od stena i ulazak u vodu je normalan, a poseduje i drveni mol za sunčanje. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Karakteristike

Manji resort, lepo održavan sa dobrom uslugom i svim sadržajima za aktivan i miran odmor, kako za porodice, tako i za parove.

Usluga

Ultra All Inclusive - doručak, kasni doručak, peciva i kolači u poslastičarnici, užine u snack baru, sladoled od 16:00-17:00, večera, lokalna i neka uvozna pića u barovima po hotelskom konceptu (10:00-02:00), a la carte restorani jednim tokom boravka uz rezervaciju.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, room service, usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, elektronske igre, šoping centar, rent-a-car, portovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, wellness centar - masaže i tretmani, jacuzzi.

Hrana i piće

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, bazen sa 3 tobogana, aqua park za bebe i malu decu, odbojka na pesku, sportovi na vodi, sportska takmičenja, animacije, stoni tenis, klub za decu od 4 do 12 godina, 

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, masaže i tretmani lica i tela.

DIZALYA PALM GARDEN HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL