fbpx

DEPADANS ROOMS FOR RENT MOJ MIR Hotel

  • NASLOVNA
  • DEPADANS ROOMS FOR RENT MOJ MIR Hotel

DEPADANS ROOMS FOR RENT MOJ MIR Hotel

Položaj: U zelenoj oazi,  9 km severno od Umaga, uz more. Sobe: Tuš/WC, SAT TV, telefon, balkon. Pomoćni krevet je moguć na upit. Usluge: Bife doručak i večera

DEPADANS ROOMS FOR RENT MOJ MIR Hotel

Položaj: U zelenoj oazi,  9 km severno od Umaga, uz more. Kao što mu ime i govori, ovo je hotel gde možete potpuno da se opustite i odmorite, ušuškani I zaklonjeni, okružen gustom borovom šumom i bogatim mediteranskim rastinjem sa jedne i kristalno čistim morem sa druge strane.

Sadržaji:67 soba i 40 bungalova, bife restoran sa show-cookingom, a-la carte restoran sa otvorenom terasom na moru, društvene prostorije, TV soba, internet kutak uz doplatu, mini club,  otvoren bazen sa morskom vodom i parking.

Sobe: Tuš/WC, SAT TV, telefon, balkon. Pomoćni krevet je moguć na upit. Deo  soba je okrenut na park stranu, a deo na morsku stranu; sa obe strane nalazi se borova šuma.

Usluge: Bife doručak i večera.

Sport i zabava: Tenis, mini golf, stoni tenis, iznajmljivanje sandolina i pedalina; večernja zabava (muzika uživo), igralište za odbojku na pesku te igralište za street ball košarku.

Plaža: Stenovita i šljunkovita, udaljena 50 m.

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca