fbpx

DANA BEACH RESORT (PICKALBATROS) HOTEL

  • NASLOVNA
  • DANA BEACH RESORT (PICKALBATROS) HOTEL

DANA BEACH RESORT (PICKALBATROS) HOTEL

Hotelski kompleks se nalazi na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.(vožnja traje 5-7 minuta)

DANA BEACH RESORT (PICKALBATROS) HOTEL


Lokacija

Hotelski kompleks se nalazi na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže u terminu od 06:00-18:00.(vožnja traje 5-7 minuta).  

Sadržaj

 5 restorana, 10 barova (bar na plaži i pored bazena, castello, sports, caesar, piano, sunset, bella, columbus, jazz),bazen za odrasle, bazen za decu, unutrašnji bazen, dečiji klub, spa centar (naplaćuje se),menjačnica, bežični internet u lobiju, prodavnice, biblioteka, usluga pranja i peglanja veša, bankomat, shuttle autobus do centra Hurgade (uz doplatu), WIFI u svim regijama.

Sobe

Hotel se sastoji se od centralne zgrade sa recepcijom i 6 blokova (različitog tipa) sa smeštajnim kapacitetima koje se spiralno protežu do plaže. Sve sobe imaju:kupatilo, telefon,SAT-TV, sef, mini bar, klimu , fen za sušenje kose.

Usluga

All inclusive – „sve uključeno“ - doručak, kasni doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje, (samoposluživanje - izbor više jela).

Napomena

Neverland show je obavezan jednom u toku boravka. Cena je 25 eur po odrasloj osobi i 13 eur po detetu od 6 do 13 godina.

U cenu aranžmana nije uključeno

 Sportovi na vodi, jahanje konja shuttle bus do centra Hurgade, SPA centar, neka uvozna pića,

DANA BEACH RESORT (PICKALBATROS) HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DANA BEACH RESORT (PICKALBATROS) HOTEL