fbpx

D MARIS BAY HOTEL

D MARIS BAY HOTEL

Ovaj luksuzan hotel otvoren je još 1993. godine na uzvišenju, na poluostrvu Dača, u izuzetnom prirodnom ambijentu, u blizini malog mesta Hisaronu. Prostire se na površini od 156.000 m².

D MARIS BAY HOTEL

Lokacija

Ovaj luksuzan hotel otvoren je još 1993. godine na uzvišenju, na poluostrvu Dača, u izuzetnom prirodnom ambijentu, u blizini malog mesta Hisaronu. Poznat je po besprekornoj usluzi i izuzetno lepim plažama sa kristalno čistim morem. Udaljen je 130 km od aerodroma Dalaman, 155 km od aerodroma u Bodrumu, a 35 km od Marmarisa. Prostire se na površini od 156.000 m². Gostima je na raspolaganju 5 peščanih plaža (Silence plaža nije namenjena za decu mlađu od 12 godina). Pristup Maris plaži, jedne od 5 peščanih plaža, imaju gosti koji odsedaju u suite i villa sobama. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži se plaća.

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 5 a la carte restorana (uz doplatu), dve poslastičarnice, 11 barova, spoljašnji i unutrašnji bazen, konferencijska sala, WiFi na teritoriji hotela (besplatno), teretana, sauna, tematske žurke (Green Hill – slušanje klasične muzike uz zalazak Sunca), odbojka na plaži, košarka, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina).

Usluge uz doplatu: tursko kupatilo, tretmani i masaže u SPA centru (SPA centar sa programima za podmlađivanje tela, detoksikaciju organizma i relaks terapijama prilagođenim svakom gostu), iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, iznajmljivanje teniskog terena (3 teniska terena sa tvrdom podlogom, iznajmljivanje katamarana (obuka upravljanja), iznajmljivanje helikoptera ili jahte, škola tenisa, škola ronjenja, škola skijanja na vodi, frizerski salon, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje i doktor.

Sobe

Osmospratna hotelska zgrada raspolaže sa 29 Classic sea view soba (površine 24-30 m², pogled na more, za maksimum 2 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta), 95 Deluxe soba (površine 35-47 m², pogled na  planinu ili pogled na more, za maksimum 3 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj), 35 Superior soba (površine 35-41 m², pogled na planinu, za maksimum 2 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta), 10 jednosobnih Junior suite soba (površine 58-64 m², spavaća i dnevna soba koje nisu odvojene vratima, za maksimum 3 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Svaka soba je moderno opremljena i ima individualni klima uređaj, TV, telefon, sef (besplatno), mini-bar (uz doplatu), WiFi (besplatno), telefon, fen, balkon (Deluxe sobe) ili francuski balkon (Classic sobe).

Usluga

Noćenje sa doručkom.

D MARIS BAY HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
D MARIS BAY HOTEL